Toužíte po květinové zahrádce? Udělejte si ji pod altánem, pergolou či na balkoně

Spousta žen touží po krásné květinové zahrádce nebo aspoň květinami ozdobeném balkónu. Splňte si letos svůj sen i vy! Pokud vám doposud všechny kytičky uvadaly a hynuly, možná to bylo tím, že jste jim doma nevytvořili to správné prostředí.

Jestliže máte rodinný dům a u něj zahradu, nebo nějakou zahrádku na kraji města, je vyhráno. Své květinové království si vybudujte tam.

Pod pergolou se jim bude dařit

Poslední léta byla dost horká. Květiny sluníčko potřebují, nicméně příliš mnoho slunečního svitu je vysušuje, což přidává práci. Nezbývá než je zalévat každý den. Nemáte na to čas? Co kdybyste si květináče pověsili pod pergolu či do altánku?

Zahradní altány a pergoly ozdobené květinami vypadají fantasticky, a kromě stínu pro květiny nabídnou také stín pro vás. Určitě ho oceníte, až si budete chtít jen tak posedět s kávičkou na zahradě a číst si na čerstvém vzduchu

Pořiďte si zahrádku na balkon

E-shop Domky-herold.cz, kde objevíte nejen altány, pergoly, zahradní domky a domky na nářadí, ale také třeba sauny, má ve své nabídce jednoho pěkného pomocníka pro všechny, kdo žijí v bytě. Jestliže toužíte po rozkvetlé zahrádce, pořiďte si zahrádku na balkon! Můžete v ní pěstovat okrasné květiny, ale rovněž bylinky nebo vlastní zeleninu.

Zahrádky na balkon se vyrábějí v několika provedeních – jednopatrové, dvoupatrové i třípatrové. Rozměry sedí i na menší balkony, zahrádky jsou odolné a prostorově velmi úsporné. Vyrábí se buď z modřínu (tmavší varianta), případně ze smrku (světlejší varianta). Zahrádku je možné vystlat igelitem, geotextilií či keramzitem, vysypat hlínou a už můžete sázet!

V sortimentu e-shopu Domky-herold.cz najdete spoustu krásných dřevěných staveb a pomocníků – třeba i domeček pro zvířata. Nemáte i vy chuť si trochu ozvláštnit vaši zahradu či balkón? Vypěstovat si vlastní bylinky do vaření či květiny na okrasu?