Realitní kancelář Praha 5 – RE/MAX Anděl svoje teritorium dobře zná

Realitní trh se mění. Kdo chce skutečně dobře a dle možností i rychle prodat svoji nemovitost, měl by sice kontaktovat některou z velkých realitních kanceláří, ale současně takovou, která dobře zná lokalitu, v níž se nachází váš dům či byt. Pokud se chystáte nabídnout nemovitost na Praze 5, řešení existuje.

RE/MAX Anděl je synonymem pro realitní kancelář Praha 5. Firma se specializuje právě na prodej bytu Praha 5 a domy Praha 5. Realitka primárně zprostředkovává prodej nemovitostí v této lokalitě – byty, domy, vily, nebytové prostory, tedy obecně reality Praha 5.

Nemovitosti Praha 5 patří mezi nejžádanější, je nutné je ale umět dobře nabídnout

V Praze je po bydlení velká poptávka. Jak po prodeji, tak po pronájmu. Zrovna Praha 5 patří mezi oblíbené lokality. Nabídka je však velice různorodá a zahrnuje oblast navazující na Malou Stranu, přes Smíchov, část Břevnova, až po okrajovější části Prahy, jako jsou Hlubočepy, Košíře, Motol, Radlice či Jinonice. Jestliže v těchto lokalitách nabízíte svoji nemovitost, svěřte ji do rukou těm, kdo jí rozumí.

Služby RE/MAX Anděl

Pokud jde o služby, především prodej domu Praha 5 a byty Praha 5, nabízí RE/MAX Anděl vypracování tržní analýzy i certifikovaného odhadu, zajištění průkazu energetické náročnosti budovy, kompletní přípravu nemovitosti na prodej (vyklizení, úklid, profi fotografie objektu, videoprohlídku, SD plán nemovitosti, prezentaci nemovitosti v médiích), přes realizaci prodeje až po poprodejní servis.

Realitní kancelář nejen vyhledá zájemce a odprezentuje jim nemovitost, ale zajistí i veškerou dokumentaci a její podepsání – od rezervační smlouvy, až po smlouvu o převodu nemovitostí. Firma zajistí kompletní právní poradenství, prověří bonitu klienta, ev. pomůže s financováním nemovitosti.

Poprodejní servis RE/MAX Anděl pak zahrnuje převody energií, vypracování daňového přiznání, zajištění převzetí a předání nemovitosti, pojištění nemovitosti i nasmlouvání potřebných řemeslníků, stěhovací služby, či třeba internetového připojení.