Hledáte nové byty Praha 3? Čtvrť Na Vackově nabídne až 342 nových bytů

Byty se sice v Praze staví, ale ne vždy v těch atraktivních lokalitách. Žižkov ale žádným outsiderem rozhodně není. Právě naopak. Každý mohl na vlastní oči vidět, co se stalo a pořád děje třeba se Smíchovem. Z okrajové průmyslové části vyrostlo nádherné centrum ve středu Prahy. A přesně to se teď děje na Žižkově u Nákladového nádraží Žižkov.

zdroj: byty.navackove.cz

Rezervujte si nový byt na Žižkově

Projekt na Vackově rozšiřuje atraktivní pražské centrum až do části nazvané Horní Žižkov. Podél Malešické ulice teď vyrůstá pět zcela nových bloků s až 342 byty či ateliéry a s pěti nebytovými prostory. Projekt je další etapou již realizovaných novostaveb podél ulic Na Vackově, Rixdorfská a Olgy Havlové. Veškeré byty budou dokončeny během roku 2020 až 2021. Prodej bytů v Praze na Žižkově již probíhá. Nelze proto váhat s rezervací.

Bydlení v Praze se stává problémem. Nabídka nestačí poptávce. Navíc atraktivní lokality, jakou je i Žižkov, jsou pro bydlení velice žádanými. Nové byty Praha 3 vám nabídnou bydlení v širším centru Prahy a v úžasné atmosféře části Horního Žižkova, která prochází kompletní urbanistickou revitalizací. V prostorách Nákladového nádraží vznikne totiž nová obchodní a rezidenční čtvrt.

zdroj: byty.navackove.cz

Horní Žižkov je ideální místo pro rodinné i singles bydlení

Nové byty přímo sousedí s parkem Židovské pece. Dojdete však i na Vítkov, na Parukářku či do sadů Na Krejcárku. Nákupy i kulturní vyžití zatím nabízí především blízké Vinohrady. Důležitým kulturním centrem oblasti je kino Aero.

Pro cyklistiku, běhání i další sportovní aktivity lze využít park Balkán. V něm najdete dokonce i discgolfové hřiště a venkovní bazén. Je to též perfektní místo pro partnerské i rodinné pikniky.

K procházkám a relaxaci se hodí i pietní místo – Olšanské hřbitovy. Jsou zde pohřbeni velikáni, jakými byli Karel Jaromír Erben, Jan Werich, Jiří Voskovec, zakladatel Sokola Miroslav Tyrš, malíř František Ženíšek, Jan Palach, Vladimír Menšík či Ladislav Smoljak. Nádhernou rozhlednou s restaurací je Žižkovský vysílač.