Povlečení do třeskutých mrazů? Vyzkoušejte mikroplyš!

Je vám v posteli zima? Zahřejte se povlečením z mikroplyše. Budete si v něm připadat jako v náruči plyšových medvídků.

Mikroplyš se vyrábí z umělých vláken, která zajišťují jeho mimořádnou hřejivost a snadnou údržbu. A tak je mikroplyšové povlečení pro mnoho z nás dobrá volba, neboť je na dotek příjemné, hebké a po vyprání velmi rychle schne.

zdroj: rodinnebaleni.cz

Mikroplyš vás zahřeje

Další předností mikroplyše je jeho hřejivost. Proto je tento materiál obzvláště vyhledávaný v zimním období. Disponuje totiž skvělými termoregulačními vlastnostmi. Povlečení mikroplyš vás zkrátka zahřeje, i když je venku hodně pod nulou.

Pestré barvy i bohaté vzory

Vybírat navíc můžete z povlečení různých barev i dezénů, ať již se jedná o vzory florální či geometrické. Velmi působivé je ale i mikroplyšové povlečení jednobarevné. Vaší pozornosti by neměla uniknout třeba nová modrá na mikroplyšovém povlečení Jorga, které najdete v nabídce e-shopu RodinneBaleni.cz.

Elegantní jednobarevné, nebo výrazné vzory?

Velmi elegantní je ale i světle šedá, jež se bude vyjímat především ve světle laděných ložnicích. A je-li v hledáčku vašeho zájmu výraznější motiv, co takhle kombinace černé a červené na povlečení Ruslana? Spoustu dalších barev a dezénů najdete na odkazu povlečení mikroplyš akce nejlevnější.

Prostěradla mikroplyš

Dobrou hřejivostí samozřejmě vynikají i prostěradla mikroplyš, která doporučujeme používat v kombinaci s povlečením. Mikroplyšové prostěradlo, jež na pohled i na dotek připomíná jemný samet, si navíc můžete pořídit téměř ve všech barvách včetně tmavě hnědé, šedé, černé, béžové, vínové i levandulové.