Oživte svůj interiér! Levně, ale vkusně!

Myslíte si, že váš interiér potřebuje vzpruhu? Tak mu ji dopřejte! Mnohdy stačí málo. Vyměnit pár kusů nábytku, koberec a textilie a interiér jako ze žurnálu je na světě.

Zařizování může být neskutečně vzrušující. Obzvláště nepostrádáte-li vkus a máte-li svobodnou ruku. Pak si i za relativně malý peníz můžete vykouzlit působivý interiér.

Pracovat se dá i s malým rozpočtem

O penězích zařizování zas tak moc není. I s relativně malým rozpočtem se dají dělat divy. Na druhou stranu vás ale nenabádáme, abyste šetřili za každou cenu a zařizovali se rychle a nekvalitně. Pokud přeci jen jsou vaše představy nad vaše finanční síly, rozvrhněte si své prostředky na delší časové období. Stanovte si priority a postupně si pořizujte buď to, co nejvíce potřebujete, nebo to, co vás nejvíce osloví.

Investujte do jednoho solitéru

Je-li vaším cílem skutečně osobitý interiér, investujte v každé místnosti do jednoho designového solitéru, ať již se jedná o křeslo, lampu či komodu. A dopřejte jí dostatek prostoru. Pak v místnosti maximálně vynikne.

Inspirujte se!

A kde nábytek nakupovat? Samozřejmě v zavedených kamenných obchodech či e-shopech. Kvalitní nábytek za rozumné ceny například seženete na e-shopu atan.cz. A nejenom nábytek. Tento e-shop slouží i jako skvělý zdroj inspirace. Ta je totiž při zařizování či pouhé obměně interiéru nesmírně důležitá.

Využijte vzorových místností

Na portálu tak najdete spoustu fotografií a grafických návrhů tzv. vzorových místností. Obývací pokoje, ložnice, kuchyně, dětské pokoje, kanceláře i předsíně. Pokud vám nějaký interiér padne do oka, jednoduše jej rozkliknete, a dostanete se k jednotlivým produktům, které si následně objednáte.

Nekopírujte stoprocentně!

Vzorové interiéry ale nekopírujte stoprocentně. Vy v nich budete žít, proto se pokuste do něj vnést i něco ze sebe. V jednotě už není síla! Skutečným stylovým pokojům totiž vládne invidualismus!