IP kamery do domácnosti, minikamery v brýlích a další špionážní výbava

Kamerové zabezpečení je nejpohodlnější a nejspolehlivější možností, jak ochránit svůj domov před zloději a nechtěnými návštěvníky. Kromě toho jsou v současnosti daleko cenově dostupnější než v dřívějších dobách. IP kameru pořídíte zhruba od dvou tisíc korun.

Nejoblíbenější jsou bezpochyby IP kamery, tedy varianty, které jsou schopné se připojit na internet. Obraz z takové kamery je možné sledovat v reálném čase z telefonu, tabletu či počítače. Mnohé IP kamery jsou dodávány rovnou i s mobilní aplikací, abyste záznam měli vždy při sobě. Dokonce je možné vybrat si kameru, která při detekci pohybu pošle upozornění na telefon. IP kamery se připojují přes Wi-Fi, kabelem nebo přes mobilní síť.

Kamery pro dům i vzdálenou chatu

Nejčastěji se bezpečnostní kamery využívají pro zabezpečení domu a jeho okolí. Často si je lidé pořizují také na ochranu chat, garáží a jiného majetku. Velké využití ovšem mají i v dalších situacích. To už se ovšem bavíme spíš o skrytých kamerách, které pomáhají odhalit podvody proti zákonu, problémy s předáváním dítěte bývalých manželů, vyhrožování nebo nevěru.

Kamera v brýlích a jiné speciality

Bezpečnostní kamery není třeba skrývat. Pokud ale toužíte po kameře k nahrávání důkazního materiálu, můžete hledat něco speciálnějšího. Odborníci jsou schopní zabudovat kameru do klíčků od auta, hodinek, brýlí nebo propisky. Například u SPYobchod.cz seženete brýle s minikamerou zhruba od čtyř tisíc korun. Mají trochu širší nožičky a je třeba skrýt kabel, ale to má své řešení.

Do domácnosti nejraději set IP kamer

To už jsme se ale dostali trochu do extrémů, teď zase zpět do reality. Kdo hledá zabezpečení domova, pro toho jsou nejlepší bezdrátové kamery sety. Ceny se obvykle pohybují kolem deseti tisíc korun, záleží na počtu kamer v setu. Instalace takového setu je jednoduchá, v případě potřeby pomohou odborníci, vy přijdete k hotovému a už si jen nainstalujete mobilní aplikaci, v níž budete mít přehled o záběrech.