Práce realitního makléře vás bude bavit a vyděláte si

Nikde vám nedá nikdo nic zadarmo. Práce v realitách má však výhodu. Když pracujete naplno, máte šanci si skutečně dobře vydělat. Vaše příjmy jsou závislé od vaší píle. A to vlastně v zaměstnání obvykle hledáme. Svoji práci děláme dobře, a tak za ni chceme být i dobře odměněni.

Podnikejte v realitách se silným partnerem v zádech

Napadlo vás už někdy, že by vás bavila práce realitního makléře? Pokud po tom toužíte, neváhejte! V dnešní době se však v realitách nepracuje na vlastní pěst. Staňte se proto členem největší realitní sítě RE/MAX. RE/MAX Anděl aktuálně nabízí možnost spolupráce dalším realitním makléřům v Praze. Nebudete zaměstnanci, získáte však 100% zázemí pro rozjezd svého podnikání v realitách a rovněž ihned image profesionála. Díky tomu budete mít více zakázek, a to již v naprostých začátcích svého podnikání.

TIP: Realitní makléř práce

Podnikat v realitách se dá na full time i na part time

Jak se stát realitním makléřem? Nemusíte mít tituly ani startovní kapitál do podnikání. Pouze chuť pracovat, být komunikativní a proklientsky orientování. Vaší prací není pouze práce prodejce nemovitostí. Jste pracovníkem v terénu, finančním i právním poradcem, asistentem i psychologem současně. Vždyť více než 60 % práce realitního makléře nespočívá v pouhém prodeji nemovitosti, ale v přípravě na obchod.

Práce v realitách se hodí pro každého, kdo si z ní chce udělat hlavní činnost svého podnikání, ale i pro lidi, kteří si chtějí pouze přivydělat. Třeba maminky na mateřské a rodičovské dovolené. Díky potřebnému zázemí, značce i školením jste okamžitě naplno mezi profesionály a máte zákazníky. S RE/MAX se pak dělíte o provizi. Nováčci 50/50, zkušeným realitním makléřům pak již zůstává celých 80 % provize. Plat realitního makléře může být tedy měsíčně v řádů tisíců i desetitisíců korun. Je jen na vás, kolik budete této práci věnovat svého času a energie.