Developer Endeka: Děláme Brno hezčí

Pokud se podíváme na situaci v Praze, spousta developerů buduje především nové rezidenční oblasti. V různých pražských čtvrtích i vesnicích těsně u Prahy rostou satelitní městečka i bytové oblasti s lákavou nabídkou nového bydlení. V Brně dělají opak – místo výstavby nových rekonstruují staré domy.

Rekonstrukcí starších domů se zabývá zejména developer Brno jménem Endeka. Od lidí vykupuje staré nemovitosti, jimž vdechuje nový život. Zájemcům pak prodává moderní a estetické bydlení v domech, které mají duši.

Endeka dělá Brno hezčí

Heslem společnosti je Děláme Brno hezčí a tato věta skutečně není daleko od pravdy. Pod rukama firmy se ze starých domů s původním vybavením a oprýskanou fasádou stávají chlouby ulice. Nevyužité domy najednou nemusí chátrat, stačí je jen svěřit do správných rukou.

Endeka vykupuje nemovitosti za co nejvyšší kupní cenu, navíc prodejcům domů šetří čas. Nemusí absolvovat desítky prohlídek, smlouvat o ceně, ani platit provizi realitní kanceláři. Navíc prodejce může těšit fakt, že jejich starý dům bude znovu probuzen k životu.

Bydlení v centru města prověřené časem

A co z odkoupených domů vzniká? To si snadno prohlédnete, když se projdete centrem Brna. Zatímco novostavby na zelených loukách musí vznikat v okrajových částech velkých měst, když se nastěhujete do rekonstruovaného staršího bytu, máte šanci žít v centru. Chtěli byste mít výhled na Wilsonův les? Za pár minut se dostat do centra a zároveň k brněnské přehradě? Nebo byste ocenili populární lokalitu Králova Pole? Všechno je možné. Rekonstruované domy mají velké balkony, garáže, moderní vybavení, velkoformátová okna, terasy. Endeka dokáže z každé nemovitosti vymáčknout maximum.

Chcete i vy podpořit krásu Brna?

Endeka dává možnost podpořit prodej bytů Brno. Můžete investovat do jejích dluhopisů a z nemovitostí získat 5% výnos. Všichni finanční odborníci vám potvrdí, že nemovitost by měla tvořit investiční portfolio každého člověka.