Bydlete v Praze v novém! Vila Hřebenka čeká na své nájemníky

O bydlení v Praze je dlouhodobě velký zájem a bytů i domů tady je nedostatek. Ceny stoupají, zájemců přibývá, a tak jsou developeři nuceni přicházet se stále dalšími a dalšími lákavými projekty. Proto po celém hlavním městě přibývají nové luxusní byty, domy, vily a jiné objekty s prostory k pohodlnému bydlení pro člověka 21. století. Jedním z nich je Vila Hřebenka.

zdroj: fineobydleni.cz

Pokud sháníte nové byty na Smíchově, Vila Hřebenka by vaší pozornosti určitě neměla uniknout. Nachází se poblíž Plzeňské ulice v blízkosti autobusové i tramvajové zastávky. Pohodlně se odsud dostanete i na pražský okruh a dálnici D5. Autem se do centra dostanete do 10 minut a na zastávky MHD samozřejmě jezdí i linky noční dopravy.

Pro život je důležité hlavně dobré prostředí

To, jak vypadá samotný dům a jeho interiér, je samozřejmě důležité. Stejně důležitou roli ovšem hraje i okolí, sousedé, obchody a možnosti využití volného času. U Vily Hřebenka tohle všechno najdete. V docházkové vzdálenosti jsou základní i mateřská škola, restaurace, bary i obchody, lékárna, pošta, bankomat. Pět minut jízdy se nachází Obchodní centrum Nový Smíchov. Potřebujete k životu ještě něco víc?

Zřejmě trochu přírody by to chtělo. Blízko to odsud je na Petřín a do přilehlého parku. Sportovní vyžití nabízí okolí bývalého strahovského stadionu, kde se nachází dráha na inline brusle a několik hřišť. S dětmi můžete zavítat na jedno z mnoha dětských hřišť.

Zbývá posledních pár bytů

Vila Hřebenka je unikátní projekt, takže pokud máte zájem o nové byty Praha 5, raději si pospěšte. Bytů o dispozicích 2+kk až 4+kk je zde jen 10 a většina z nich už je prodaných či rezervovaných. Na své majitele čeká pár posledních, s balkonem a garážovým stáním. Ostatně do bytů je možné se nastěhovat už v létě, takže doopravdy není na co čekat.