Zelené tapety

Připadá Vám Váš byt nudný, nebo dokonce takový obyčejný? Neztrácejte hlavu! Je mnoho způsobů, jak Váš byt znovu oživit, ba dokonce mu dodat i určitou pozitivní energii, z které budete denodenně čerpat. Jednoduchý způsob, jak Vašemu interiéru dodat nový život jsou barvy a také tapety.

Pokud bydlíte v bytě, do kterého se tolik venkovního či slunečního světla nedostane, tak je tu jednoduché řešení. Pro Vás, kteří dlouho a tvrdě pracujete a ztrácíte energii, bych doporučil tapetu v zelené barvě. Je to z jednoho prostého důvodu, který je prokázaný a ověřený. Zelená barva nás totiž dokáže uklidnit a dodat dobrou a správnou energii, která nám právě v danou chvíli schází. Nemusíte si ihned byt přemalovat nebo přetapetovat na zelenou, jen bych doporučil alespoň nějakou zelenou dekoraci či třeba rostlinu.

Zelená tapeta na zeď
zdroj: www.tapety-do-bytu.cz

Pro ty, kterým by nevadilo si nechat potapetovat nějaký menší prostor, nebo dokonce celou zeď, bych doporučoval buď čistě zelenou, nebo zelenou tapetu s nějakými různými ornamenty. Záleží tu z velké části na Vašem osobním vkusu, který má každý z nás zcela jiný. Stačí si najít chvilku času a jít se podívat do obchodů, kde prodávají tapety. Budete procházet uličkami a koukat na tapety, pak se z čistajasna objeví tapeta, která Vás zaujme ať už svým designem, nebo dokonce svou sytou zelenou barvou. Řeknete si, že by se Vám tato tapeta hodila například do obývacího pokoje, kde máte třeba nějakou rostlinu a zvýraznilo by Vám to tento prostor.

Zelené tapety na zeď Samba
zdroj: www.fototapety-tapety.cz

Jen představa, že si právě tuto tapetu, která Vás zaujala, vezmete a necháte si ji na tu zeď nalepit a vyvolá ve Vás uklidňující pocit, tak už to je ten důvod, proč si ji vzít. Přeci jen ta představa, že vstáváte do práce a projdete přes pokoj, kde máte tuto tapetu, vyvolá to ve Vás uklidňující pocit a dodá Vám energii na celý Váš pracovní den, je přeci uspokojivá.