V Praze vznikají nové byty a komerční prostory

Aktuální stav na trhu nemovitostí hovoří jasně. Poptávka je výrazně větší a nabídka nestíhá. Takže jestli chcete najít ten správný byt či komerční prostor, musíte hledat opravdu všude. Skvělým zdrojem výborných nabídek jsou přitom rovnou developeři, kteří připravují nové projekty na bydlení i komerční prostory. V následujícím článku se dozvíte, jaké stránky sledovat a proč má byt od developera nesmírnou výhodu.

Nové bydlení v krásných lokalitách

Když se podíváte na nové byty v Praze, zjistíte, že bývají součástí celých developerských projektů. Pro výběr nejlepšího bytu z pohledu dispozice, orientace na světovou stranu či na základě lokality se tak vyplatí pravidelně sledovat stránky developera a čekat na novou nabídku. V prvních fázích u rezervací totiž nejste limitování tím, co ještě zbývá, ale vybíráte klidně ze všech dostupných bytů.

Jistota pořízení bytu od spolehlivého developera

Pokud se rozhodnete pro pořízení bytu, máte na výběr ze dvou možností. Buď si pořídíte bydlení v novostavbě, nebo sáhnete po starším bytě, který bývá levnější, ale s nutností stavebních úprav. V době, kdy se stavebniny i práce zdražují, se však takové řešení může ukázat jako problematické, protože mnohdy překročíte plánovaný rozpočet. Developer FINEP navíc představuje prověřenou společnost s mnoha hotovými projekty. Máte tak jistotu, že výsledek bude vypadat přesně tak, jak to stojí v projektu. A to platí nejenom pro byty, ale i pro komerční prostory.

Komerční prostory na nejlepších místech

Problém bývá sehnat i kvalitní komerční prostory v Praze. Musí se totiž nacházet v dobré lokalitě a zároveň splňovat požadavky na velikost či případné zázemí. Poměrně bohatou nabídku komerčních nebytových prostor opět najdete přímo u developera. Jde o místa v rámci bytových domů, ale i kompletní projekty zaměřené na komerční využití.