Nové byty v developerském projektu na Praze 10 v Malešicích

Hledáte nové bydlení v Praze a chcete novostavbu v příjemné lokalitě s dostatkem přírody a zároveň dobrou dostupností do centra? V takovém případě si nenechte ujít prodej bytů na Praze 10 v Malešicích, kde vzniká nový developerský projekt od Metrostav Development, který nabídne přes stovku bytů o různých dispozicích. Kdy je plánované datum dokončení a proč tuto nabídku využít?

Více než stovka bytů v Malešicích

Pokud hledáte nové bydlení, jistě vás zaujme prodej bytů Praha 10, kde najdete nabídku více než stovky bytů. Konkrétně má projekt Malešický háj nabídnout 107 bytů o různých dispozicích. Nejmenší jsou jednopokojové byty s podlahovou plochou kolem 30 m2. Naopak největší luxus a prostorový komfort nabídnou byty s pěti pokoji a podlahovou plochou kolem 130 m2. Nechybí ani oblíbené dispozice 2+kk.

Projekt pěti bytových domů v krásné lokalitě Prahy 10

A jak bude celý projekt vypadat? Novostavby Malešice mají přinést hned pět nových bytových domů, které vyrostou v příjemné lokalitě obklopené krásnými parky a zelení. Zároveň je zde snadná dostupnost do centra města pomocí hromadné dopravy. Vzhledem k tomu, že se nejedná přímo o centrum, nebývá problém ani s parkováním. Nové byty Malešice tak nabídnou potřebný komfort s veškerou občanskou vybaveností, ale zároveň i poměrně nevídaný klid a množství přírody v Praze.

Zahájení stavby a plánované datum dokončení

V polovině roku 2021 byla zahájena výstavba projektu a spuštěn prodej jednotlivých bytů. Aktuálně si tak můžete vybraný byt rezervovat či rovnou koupit. A není na co čekat, protože nabídka je již poměrně přebraná a výběr se neustále dále ztenčuje. Zájem o byty Praha 10 je totiž opravdu velký. Plánované datum dokončení je ke konci roku 2022, kdy by měla proběhnout kolaudace. Možnost nastěhování by tak měla být v průběhu roku 2023.