Sedačky Milénium splní požadavky i toho nejnáročnějšího zákazníka

Snad žádný obývací pokoj se neobejde bez sedací soupravy. Pohodlné a kvalitní, do které se po náročném pracovní dni se sklenkou dobrého vína v ruce zaboříte jako do prachových peřin, a zapomenete na dění okolo sebe. Líbil by se vám tento scénář? A co vám brání v jeho uvedení do praxe? 

Moderní sedací souprava do obýváku je na patřičné výši estetické i praktické. Lahodí oku, tedy disponuje neotřelým designem, odolným materiálem, který nezničí ani výtvarné eskapády vašich malých capartů, a v neposlední řadě má všestranné využití. Její úložné prostory pojmou vše, co nechcete mít na očích, a v rozloženém stavu plně nahradí kvalitní lůžko. Také sháníte sedací soupravu těchto kvalit? Víme, kde ji seženete.

Sedačky Milénium pro náročné

Slyšeli jste o sedačkách Milénium? To je značka, o které ještě uslyšíte. Značka, jejíž produkty snesou srovnání s výrobky světových nábytkářských značek. Hned první spočinutí na stránkách sedackymilenium.cz vás utvrdí, že jste na správné adrese. Spatříte totiž kvalitní sedací soupravy, se kterými se v běžné obchodní síti nesetkáte.

Obraťte se na bytového designéra

Sedací soupravy neotřelých barev, materiálů i tvarů. Milujete žlutou? Já tedy ano. Sedačka Glamour v nádherné kanárkové barvě rozzáří každý obývák. Byť uznáváme, že s pestrými barvami byste při zařizování interiéru měli být na pozoru. Pokud se vám však barva podaří dobře sladit, výsledkem bude obývák jako vystřižený z časopisů o bydlení. Pokud se na to necítíte, nestyďte se obrátit na interiérového designéra, který vám jej vyšperkuje k naprosté dokonalosti.

Sedačky neotřelých barev, materiálů i tvarů

V portfoliu značky ovšem najdete sedačky dalších neotřelých barev, jako jsou modrá, béžová, hnědá, bílá či světle zelená. Sedací soupravy kožené, koženkové i celočalouněné. Plné i na nožičkách, které opticky zvětšují prostor. Dvojsedáky, trojsedáky, sedačky do L i do U. Rozkládací sedačky i sedačky s úložným prostorem. Sedačky moderní, klasické i v retro stylu. Sedačky, jež vašemu obýváku dodají punc luxusu a originality.

Potahové látky nového tisíciletí

Hlavní předností značky Milénium ovšem je, že se maximálně snaží jít krok s dobou, což se projevuje i na kvalitě potahových materiálů vycházejících z posledních světových technologických trendů. Díky nim jsou současné moderní potahovací látky (například z kolekce Magic Home) především odolné vůči skvrnám všeho druhu. Ty jednoduše zmizí. Nízkou náročností na údržbu ovšem vynikají i další materiály, jako jsou Bambu (z bambusu) či látky Zero spot. A zárukou maximálního pohodlí je zase na dotek velmi pohodlný a prodyšný materiál D.O.C., který navíc hned tak neprotrhnete.

Sedačky na míru

A pozor, značka svým zákazníkům nabízí i sedačky na míru. Pokud si nevyberete žádnou z katalogu, nebo na svou sedačku máte speciální požadavky, šikovní čalouníci vám sedačku snů opravdu vyrobí na míru! S touto službou se u konkurence nesetkáte.

Na sedací soupravě nešetřete!

Víte, co se říká? Že sedací souprava je srdcem každého obýváku. Proto si na na jejím výběru dejte záležet. A nešetřete na ní. Vaše sedačka se vám musí líbit – vždyť na ní budete sedat každý den. A zvolíte-li kvalitní model, budete si v ní lebedit pěkně dlouho. Ještě váháte? A pozor, po celý květen máte možnost využít slevu ve výši 25 % s vynáškou a montáží zdarma.