Odhad ceny nemovitosti i kompletní realitní služby mohou být zcela zdarma

Realitní trh se mění. Portály rozšiřují své služby a mnohdy jsou zdarma. Jako prodávající máme možnost získat na ruku ihned až 50 % odhadované ceny nemovitosti, a to ještě dříve, než se prodá. A k tomu veškeré služby realitní kanceláře bez provize. Stačí umět oslovit tu správnou.

S velkou pravděpodobností většinu z nás alespoň jednou za život potkají starosti s prodejem nemovitosti. Někdo je odhodlán se do této velice specifické záležitosti vrhnou „po hlavě“ sám, jiní si najmeme alespoň právníka, další část se raději svěří do rukou realitní kanceláře. Ať tak, nebo tak, vždy je hned na začátku dobré znát, kolik za námi prodávanou nemovitost máme šanci získat. A tedy i za kolik ji máme nabídnout k prodeji. K tomu slouží odhad nemovitosti, který stanoví cenu obvyklou v místě prodeje a při daném stáří a stavu naší nemovitosti.

Odhad nemovitosti vám poradí, za kolik prodáte

Není to žádný oficiální odhad, ke kterému byste potřebovali zvát odhadce k sobě domů, proměřovat byt a zjišťovat stav jednotlivých součástí nemovitosti. Je to odhad, který nám pomůže prodat rychle a za nejvyšší možnost cenu. Bez tohoto základního odhadu se může snadno stát, že svoji nemovitost podceníme a prodáme příliš levně. Což je samozřejmě škoda. Rozhodně se ale neoplatí ani zkoušet to s nadnesenou cenou. Obvykle pak postrádáme zájemce, nebo jich je příliš málo. Prodej se tak dokáže táhnout i dlouhé měsíce. A kdo z nás nechce prodat co nejrychleji?

Neplaťte za odhad ceny nemovitosti zbytečně

Může být totiž i zdarma. Odhad ceny nemovitosti zdarma je jedna ze služeb, kterou nabízí realitní kancelář Maxima Reality. Navíc cena zdarma není vůbec podmíněna tím, že byste museli využívat její služby. I když na druhou stranu, proč ne, když právě Maxima dokáže vaši nemovitost prodat lépe než jiné realitní kanceláře či vy svépomocí, a to bez provize.

Zatímco u jiných realitek zaplatíte od 3 do 5 % provize, u Maxima reality žádnou provizi neplatíte. Navíc můžete až 50 % ceny vaší nemovitosti získat ihned, dříve, než je nalezen kupec a nemovitost prodána. Zbytek pak následně po prodeji. Maxima též prodává rychle. Průměrná doba prodeje je 40 dnů. U jiných realitních kanceláří přes tři měsíce. Velkou výhodou je i schopnost této realitní kanceláře prodat třeba pražský byt v průměru až o 179 000 dráž než konkurence. Samozřejmě vždy v závislosti na velikosti a stavu bytu, i lokalitě.