Nejlepší grily na světě jsou WEBER – dopřejte si pokročilé grilování

Grilujeme všichni, ale opravdový zážitek z grilování vám zajistí jenom skutečně kvalitní gril. Za nejlepší grily světa jsou jednoznačně považovány grily WEBER.

Grilování je doslova české hobby. Grilujeme na zahrádkách, na terasách svých bytů, jako národ chalupářů samozřejmě na našich chalupách. Bez dobrého grilu ale grilování není tím správným zážitkem a ani nemusí být zdravé. Grilování svoji špatnou pověst dostává právě kvůli nekvalitním grilům, které si pořizujeme. Grily WEBER jsou jiné. Jsou to pokročilé grily pro 21. století.

Jak si vybrat gril WEBER?

Značka WEBER – to je skutečně velké množství produktů, všechny si však drží svůj vysoký standard. Gril WEBER může být plynový, elektrický, ale i klasický na dřevěné uhlí. Jako Češi si zatím nejraději vybíráme právě tento poslední typ grilu. Mezi nimi je vlajkovou lodí typ WEBER MASTER TOUCH. Kdo věří plynovému grilu, volí WEBER GENESIS s top modelem GENESIS II. Zcela bez starostí, tedy pokud jej používáme poblíž domu či chalupy, je pak gril elektrický. V této kategorii je hitem elektrický gril WEBER PULSE.

Grily WEBER si rozumí i moderními technologiemi

WEBER vyvrací mýty o tom, že je grilování nezdravé. Maso lze díky teplotní sondě ugrilovat přesně tak, jak je zapotřebí. Bez nezdravě ohořelých kousků. Sonda umí komunikovat s mobilním telefonem a přes speciální aplikaci celý proces grilování hlídat. Tuto vymoženost si oblíbili dokonce i profesionálové. Pro amatéry je jednoduchou cestou ke zdravému grilování.

zdroj: americkygril.cz

Dopřejte si americké grilování

S grily WEBER již nebudete muset závidět Američanům. Jak grilují vídáme v seriálech a ve filmech. I u nás pořídíte ty nejlepší modely WEBER grilů, včetně kompletního originálního příslušenství. Grily mají špičkový design, jsou dostatečně robustné, odolné, bezpečné a přitom jednoduché, takže jejich obsluhu zvládne naprosto intuitivně každý. S grily WEBER si pořizujete společníka na mnoho let. Nesrovnávejte proto cenu WEBER grilů s levnými napodobeninami, které nedosahují kvality a životnosti značky WEBER. Srovnávali byste nesrovnatelné. Gril WEBER zcela změní váš pohled na grilování.