CINCINK je férový realitní portál zastřešený Komerční bankou

Chcete si koupit nemovitost? Plánujete prodat byt, abyste se mohli nastěhovat do rodinného domu? Hledáte stavební pozemek, na němž by mohlo stát vysněné bydlení? Se všemi situacemi je spojená celá řada služeb, ať už se jedná o právníky, daňové poradce, profesionální fotografy a podobně. Jestliže však nechcete vyhledávat jednotlivé služby zvlášť, konečně nemusíte, protože vznikl unikátní projekt, jenž nabízí všechno na jednom místě.

Jedná se o férový realitní portál CINCINK, na němž najdete komplexní služby v oblasti realit, jichž využije jak prodávající, tak i kupující. CINCINK je v podstatě startup, za nímž stojí jedna z největších českých bankovních institucí Komerční banka.

CINCINK nabízí možnost vložení inzerátů zdarma

Potěší vás, že je inzerce zdarma, a to jak pro prodávajícího i kupujícího, ba dokonce realitní kanceláře. S realizací portálu pomáhala také společnost IdeaSense. „Naším cílem je vytvořit portál, kde zájemce o prodej nebo nákup nemovitosti najde úplně vše, co potřebuje, a to od bezplatné inzerce, odborné poradenství, právních služeb přes výhodné financování, energetický štítek až například po stěhovací službu, zápis do katastru, převod energií, zkrátka až po první zacinkání klíčů nebo skleniček v novém domě. Odtud také vznikl název CINCINK. To vše pod záštitou a garancí jedné z největších bank v ČR – Komerční banky,“prozradila Kateřina Stehlíková, CEO startupu CINCINK.

Služby pro prodávajícího

Jestliže se chystáte na prodej bytu, neměli byste podceňovat vytvoření inzerátu. Při sepisování je určitě potřeba zaměřit se na volbu správných slov, a proto je lepší přenechat práci odborníkovi na textace. Chcete udělat dobrý první dojem? V takovém případě si nechejte záležet i na fotkách, ideálně vytvořte 3D plánek či vizualizaci interiéru, aby si zájemce dokázal představit, jak by se mohla daná nemovitost zmodernizovat.

Stanovte i cenu, a to tak, aby nebyla příliš nízká, ale zase ani příliš vysoká, jinak byste mohli zájemce odradit. Nechejte si cenu odhadnout, stačí zaslat odhadci potřebné dokumenty a on vám navrhne odpovídající hodnotu nemovitosti.

Při samotném prodeji potřebujete po boku právníka a banku pro úschovu peněz.

Služby pro kupujícího

Pokud vás zajímá naopak koupě bytu, i pro vás jsou na portálu připraveny užitečné služby. Pro kupujícího se určitě vyplatí technická inspekce, která dokáže odhalit skryté nedostatky a vady nemovitosti. Uděláte si představu o tom, na kolik by vás vyšly opravy. Stejně tak se neobejdete bez právníka a daňového poradce, jenž vám pomůže se sepsáním daňového přiznání.

Tak neváhejte a využijte služeb, které vám usnadní a urychlí práci. Spokojení budete po všech stránkách.