Skladovací prostory k pronájmu? Zkuste pronájem plachtových hal

Sháníte skladovací prostory pro svoji firmu a v okolí nejsou žádné volné budovy vhodné právě pro vás? Máte k dispozici prostor, ale nechce se vám z nejrůznějších důvodů stavět klasická hala? Máme pro vás ideální řešení. Vyzkoušejte pronájem plachtových hal. Mobilní skladovací haly s rozebíratelnou konstrukcí jsou velmi populárním řešením. Důvodů je mnoho. Jmenovat můžeme například variabilitu, nízkou pořizovací cenu nebo rychlou realizaci. Ale výhod, které hovoří právě pro mobilní skladovací haly je mnohem více.

Cena je opravdu příznivá

Chápeme, že sehnat finance na výstavbu skladových prostor, garáží pro těžkou nebo zemědělskou techniku, není jednoduché. Navíc nejde jen o samotnou cenu výstavby, ale vše s tím spojené. Je třeba najít spolehlivou stavební firmu, která ve stanovenou dobu halu postaví, oběhat úřady a získat stavební povolení. A dost možná vás při výstavbě potkají nečekané potíže.

 

V případě, že se rozhodnete pro opláštěné plachtové haly, půjdou všechny problémy stranou. K postavení haly potřebujete jen rovnou plochu. Stavební povolení na montovanou halu potřebovat nebudete. Halu si zvládnete určitě podle návodu namontovat během chvíle sami, případně to pro vás rádi uděláme my. A jako bonus jde o finančně výhodné řešení skladovacích prostor. A to jak v případě přímého nákupu haly, tak v případě, že si od nás skladovací haly pronajmete.

Halu lze jednoduše demontovat

Hovořili jsme o tom, že montáž opláštěné haly je opravdu rychlá a jednoduchá, tudíž ji zvládne opravdu každý. Podobně tomu je také s její případnou demontáž či výměnu  Jestliže už halu nebudete potřebovat nebo ji budete chtít přendat na jiné místo, není problém. Demontáž je opravdu zcela snadná. A stejně jako při montáži haly i v případě rozebrání vám jsme k dispozici. Stačí se jen domluvit.

V případě zájmu lze halu odkoupit

Pokud se nemůžete rozhodnout, zda se vám vyplatí opláštěnou halu rovnou koupit nebo bude lepší si ji nejprve na nějakou dobu pronajmout, můžete si zkrátka zapůjčit a až si budete jisti, že si ji chcete nechat, prostě ji od nás za velmi výhodných podmínek odkoupíte. Samozřejmě, že po pronájmu již za halu nebudete platit plnou kupní cenu.

Nabízíme haly různých velikostí

Plachtové haly Jabor mají opravdu velkou spoustu výhod. Ostatně to jsme vám jistě dokázali již v předchozích odstavcích. Jednou z nich je, že v nabídce jsou haly nejrůznějších velikostí. Rádi vám půjčíme docela malou halu vhodnou například pro firemní prezentaci na nejrůznějších akcích, ale také vám rádi pronajmeme velkou halu, do které se vejdou veškeré vaše stavební stroje nebo například velké skladové zásoby. U nás si zkrátka vybere opravdu každý napříč nejrůznějšími obory.