Prodej rodinného domu, Týnec nad Labem, Vodárenská, 85 m2

Vodárenská, Týnec nad Labem

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Týnci nad Labem

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízím bezbariérový řadový domek v klidné ulici Týnce nad Labem. Domek je dispozičně 2+1 s prostornou terasou a dostatečně vysokým podkrovím pro vybudování dalšího obytného prostoru. Ve stavu po částečné rekonstrukci, primárně rozvodů elektřiny, odpadů a vody. Dále plastová okna a dveře (někde zachována původní po renovaci), částečná rekonstrukce střechy s novým oplechováním, renovace koupelny a toalety a plovoucích podlah. K dispozici je velmi pěkný sklep, jako stvořený pro vinotéku nebo jednoduché uchování potravin se vstupem rovnou z kuchyně. Dispozičně se do všech místností vstupuje z chodby a z kuchyně. Topení je zajištěno plynovým kotlem Protherm.

Týnec nad Labem je město s kompletní občanskou vybaveností, najdete zde několik obchodů s potravinami, Penny Market, lékárnu, Základní školu 1. i 2. stupeň, několik mateřských škol a lékařů. Perfektní dostupnost na dálnici D11, na které jste do 10 minut, v Praze pak můžete být do hodinky.

Tento dům můžete financovat hypotečním úvěrem, s kterým vám též můžeme pomoci. Další fotografie rádi zašleme emailem a v případě jakýchkoliv dotazů mě kdykoliv kontaktujte.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Vodárenská, Týnec nad Labem
ID
014SN0524
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
85 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
115 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Develop reality

Za Karlínským přístavem 683/4, Praha 8

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Simona Neumannová

Simona Neumannová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Týnci nad Labem?

Podobné nemovitosti