Pronájem bytu 2+kk, Praha - Hodkovičky, Šenácká, 50 m2 (ID: 1892097)

Šenácká, Praha, Hodkovičky

23 000 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu krásný a světlý byt o velikostí 2+kk (50 m2) s nadstandartním balkonem(19,5 m2), zděným sklepem (3,9 m2) a garážovým stáním v právě dokončené novostavbě. Dům je součástí bytového areálu Vivus Golf Resort, který sestává z 9 rezidenčních domů. Areál je oplocený, jednotlivé domy jsou propojeny chodníčky lemované květinovými záhony a zelenými plochami, které jsou určené výhradně jen pro rezidenty areálu. Celý areál se nachází u golfového hřiště a pravého břehu Vltavy s krásnými výhledy na Chuchelský háj či Barrandovské skály.
Orientace bytu je na východ. Byt se nabízí s novou kuchyňskou linkou se spotřebiči (sklokeramická varná deska, el. trouba, digestoř, lednice s mrazákem a myčka). V koupelně je vana, umývadlo se skřínkou a WC. V předsíní je botník a šatní skříň. V bytě jsou nainstalovány el. ovladatelné venkovní žaluzie. Na podlaze je plovoucí podlaha a velkoformátová dlažba. Topení je ÚT. Byt má řízenou rekuperaci, bezpečnostní vchodové dveře, videotelefon.
Dům je zasazen do krásné lokality plné zeleně. Pro milovníky sportu je u domu golfové hřiště, tenisové kurty, napojení na různé cyklotrasy a dále možnost krásných procházek i odpočinku podél Vltavy. Výborná dopravní dostupnost do centra - cca 3 min chůze tram a bus zastávka „Černý kůň“ s přímým spojením tram do samotného centra Prahy a na Metro B - Palackého náměstí (13 min), 1 zastávka tram a bus Nádraží Braník.
Nájem je ve výší 23.000,-Kč/měsíc (21.000,-Kč/měsíc bez garážového stání), zálohy na poplatky jsou 4.000,- Kč/měsíc + elektřina dle spotřeby.
Kauce je ve výší 23.000,- Kč/měsíc
Provize je ve výší 23.000,- Kč/měsíc

Parametry bytu

Cena
23 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Šenácká, Praha, Hodkovičky
ID
1221
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
70 m2
Patro
3. z 6
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
50 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Strahil Antonov

Strahil Antonov

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 4?

Podobné nemovitosti