Pronájem bytu 2+1, Praha - Podolí, Sinkulova, 65 m2

Sinkulova, Praha 4, Podolí

20 000 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k bytu

REZERVACE. Pronájem světlého, plně zrekonstruovaného bytu 2+1 (65m2) se sklepem v Podolí. Byt je po kompletní rekonstrukci, plastová okna, dřevěné parkety, plně vybavená kuchyňská linka.

Byt se nachází ve 3. patře činžovního domu s výtahem. Dvě světlé ložnice, samostatná, plně vybavená kuchyň (lednice, pračka, horkovzdušná trouba, varná deska, mikrovlná trouba), spíž, koupelna, samostatná toaleta, prostorná vstupní chodba se skříní, k bytu náleží sklepní kóje.

Příjemná rezidenční čtvrť Podolí nabízí veškerou občanskou vybavenost, školy, školky, obchody, sportoviště, skvělou dopravní dostupnost do centra města. Blízkost řeky se stezkami vedoucí podél Vltavy na náplavky v centru stejně jako na Zbraslav a do Vraného nad Vltavou. V okolí Podolská vodárna, plavecký bazén, Žluté lázně, Arkády Pankrác. Tram (2, 3, 17, 21, 27), Bus (134).

Kauce ve výši 2 měsíčních nájmů. Odměna RK ve výši 1 měsíčního nájmu + DPH. Poplatky 5800,-

Energetická náročnost budovy: G (PENB není k dispozici) ID nemovitosti OSK0082-0001.

Parametry bytu

Cena
20 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Sinkulova, Praha 4, Podolí
ID
OSK0082-0001
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
65 m2
Patro
4. z 6
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
65 m2
Plocha nemovitosti
65 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Ústřední plynové
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Faraon Reality s.r.o.

Faraon Reality s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Praze 4?

Podobné nemovitosti