Pronájem bytu 3+kk, Holice, Hradecká, 76 m2

Hradecká, Holice

15 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Holicích

Informace k bytu

Nabízíme prostorný mezonetový byt s dispozicí 3+kk a výměrou 74 m2. Bytová jednotka se nachází v novostavbě nízkoenergetického bytového domu v centru Holic. Byt je umístěn v 3. a 4. nadzemním podlaží a skládá se prostorné jídelny s kuchyňským koutem, ložnice, dětského pokoje v podkroví, chodby a koupelny s WC a sprchovým koutem.

Byt je vybaven věšákovou stěnou s vestavnou skříní v chodbě a skříní v ložnici, kuchyňská linka je osazena kvalitními (BOSCH, Electrolux) vestavnými spotřebiči (lednice s mrazákem, myčka, trouba, mikrovlnná trouba). Po dohodě lze vybavit pračkou, příp. sušičkou. Byt je tedy možné zařídit dle vlastních představ.
K bytu náleží prostorný balkon, sklípek v přízemí a jedno parkovací stání před domem. V bytovém domě je pak k dispozici společná kolárna.

Veškerá občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti – autobusové nádraží, pošta, školka, škola, městský úřad (ORP), Penny a Lidl cca 200 m. Holice jsou městem s ideální vzdáleností (18 km) od krajských měst Hradce Králové a Pardubic, do kterých nabízí kvalitní autobusové spojení.

Vzhledem k energetické třídě budovy (B) a regulovatelnému podlahovému topení předpokládáme nízké provozní náklady. Měsíční nájemné činí 15.000 Kč, zálohy na topení 1.500 Kč, elektřinu 1.000 Kč, voda 300 Kč/osoba, internet 300 Kč. Všechna média dodávaná do bytu jsou měřitelná. Vratná kauce je stanovena na 30.000 Kč, provize RK činí 15.000 Kč

Bytová jednotka je volná od 1.6.2024, je pronajímána jako nekuřácký prostor. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem bez domácích mazlíčků.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
15 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
Hradecká, Holice
ID
12686
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
76 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Lukáš Horský

Lukáš Horský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Holicích?

Podobné nemovitosti