Pronájem bytu 3+kk, Holice, Hradecká, 62 m2

Hradecká, Holice

20 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(20.000,- Kč nájem +4.000,- energie, 500,-Kč/os voda//vratná kauce 40.000,- Kč + poplatek RK 20.000,-)

Exkluzivní partneři v Holicích

Informace k bytu

Nabízíme Vám k pronájmu krásný velký byt s bytovou dispozicí 3+kk, o velikosti 62 m2 podlahové plochy. Byt se nachází ve zcela nově zrekonstruovaném zděném domě v 1. nadzemním podlaží v ulici Hradecká v Holicích.

Byt je po kompletní a nákladné rekonstrukci, zcela vybavený. Skládá se z prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnicí, další obytné místnosti, dále z koupelny se sprchovým koutem, samostatné wc, vstupní chodby a zádveří.

Kuchyňská linka je vyrobena na míru, jsou zde veškeré vestavné spotřebiče (myčka nádobí, trouba, mikrovlnná trouba, indukční deska, lednice s mrazákem), dále jídelní stůl s židlemi. Prostorná ložnice je vybavena manželskou postelí s matracemi a velkými šatními skříněmi. Koupelna je se sprchovým koutem, ale také s pračkou a sušičkou. V zádveří bytu je botník.

Součástí pronájmu je kóje k ukládaní věcí za domem. Nájemník má možnost také využívat společné prostory jako je zahrada, vybavená zastřešená pergola s grilem pro posezení s přáteli a další prostory pro relax a odpočinek.

V domě je možnost připojení na vysokorychlostní internet. Tento byt nabízí klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností v blízkém okolí.

Nedaleko domu je Česká pošta, Městský úřad, Základní škola, autobusové nádraží, také supermarkety Penny Market, Lidl, Albert a další.

Nájemné činí 20.000 Kč, společně k nájmu se hradí majiteli zálohy na dodávku energií ve výši 4.000 Kč a záloha na vodné a stočné ve výši 500,- Kč/os.
Vratná kauce je ve výši 40.000 Kč, odměna pro RK 20.000,- Kč.
K dispozici ihned po podpisu nájemní smlouvy. Byt bude pronajat pouze vážným a solidním zájemcům, kteří se budou o byt starat.

Pro více informací a možnost prohlídky kontaktujte makléřku.

Parametry bytu

Cena
20 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
20.000,- Kč nájem +4.000,- energie, 500,-Kč/os voda//vratná kauce 40.000,- Kč + poplatek RK 20.000,-
Aktualizováno
16. 3. 2024
Adresa
Hradecká, Holice
ID
1214/3056
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
62 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
62 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Tereza Lexová

Tereza Lexová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Holicích?

Podobné nemovitosti