Prodej vily, Dobřichovice, 300 m2 (ID: 1866496)

Dobřichovice

37 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 176 331 Kč /za měsíc

(uvedená cena zahrnuje veškeré poplatky RE/MAX včetně úschovy a vkladu do KN)

Exkluzivní partneři v Dobřichovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji mimořádnou nemovitost v Dobřichovicích, na Brunšově.
Dům od architekta J. R. Moschnera z přelomu třicátých a čtyřicátých let minulého století byl budován jako letní sídlo významného a úspěšného prvorepublikového primáře. Na velkorysé parcele o rozloze 2 817 m2 byla vybudována okrasná zahrada s letním sídlem v španělském stylu. Dům byl následně dobudován a sloužil k stálému bydlení, pro vyšší komfort byl doplněn vnitřním bazénem.
Přízemní dům disponuje čtyřmi pokoji, velkým salonem, čítárnou s krbem, kuchyní, pokojíkem pro služebnou, sklepem, tajnou místností a halou s bazénem.
Lokalita je pro malebnou kopcovitou krajinu s lesy a údolím Berounky, blízkost Prahy a rychlé železniční spojení, oblíbená od přelomu 19. a 20. století. Již v období první republiky zde žily nebo měli letní byty významní čeští politici, umělci či úspěšní podnikatelé.
Dobřichovice jsou velice příjemné místo k životu. Veliké parcely na Brunšově zajišťují soukromí vlastníků, přitom blízkost životu obce s bohatým kulturním, společenským a sportovním životem. Například v Dobřichovicích naleznete navíc divadlo, uměleckou školu, dvě sportovní haly, tenisové kurty, pravidelné trhy, plovárnu na břehu Berounky i wellnes centrum … Rovněž občanská vybavenost je zde kompletní. Obchody Billa a Lidl pro široké spektrum potravin jsou doplněny celou řadou menších příjemných obchodů. V Dobřichovicích je dále několik restaurací, kavárna, cukrárna, vinotéka.
Rádi Vám poskytneme další informace, zajistíme prohlídku bytu, případně pomůžeme s financováním koupě nabízené nemovitosti.

Parametry domu

Cena
37 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
uvedená cena zahrnuje veškeré poplatky RE/MAX včetně úschovy a vkladu do KN
Aktualizováno
23. 3. 2024
Adresa
Dobřichovice
ID
0187-NP00851
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2817 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Libor Mašín

Ing. Libor Mašín

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Dobřichovicích?

Podobné nemovitosti