Prodej vily, Dobřichovice, Americká, 550 m2 (ID: 1828293)

Americká, Dobřichovice

39 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 190 152 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Dobřichovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji ojedinělou prvorepublikovou vilu z roku 1930 po rekonstrukci v klidné části obce Dobřichovice. V domě se nachází vstupní hala s úložným prostorem a krásnou mramorovou podlahou. Mramor je použit i v dalších částech domu.
Vila disponuje třemi nadzemními podlažími a suterénem. 1.NP nabízí dvě obývací části, kuchyň s jídelnou a vstupem do zimní zahrady, kde je umístěna vířivka. Ve 2.NP je 5 pokojů a terasa - ložnice, dětský pokoj, pracovny a koupelna s WC. 3.NP může sloužit jako místo pro návštěvy a najdeme zde samostatnou bytovou jednotku se 3 podkrovní pokoji a kuchyňským koutem, sociálním zařízením a terasu z níž je jedinečný výhled do údolí podél řeky Berounky a do okolní přírody. Půda je v tuto chvíli nevyužitá, ale lze ji propojit s 3.NP a celý prostor tím otevřít a zvětšit.
V suterénu domu jsou nově zrekonstruované kanceláře se zázemím. Dále je zde technické zázemí, včetně plynového kotle, kterým je vytápěn celý dům. Pitná voda je přivedena z obecního řádu, vlastní studna v suterénu domu (pouze užitková voda) je napojená na automatickou závlahu zahrady. Okolo domu je udržovaná okrasná zahrada o výměře 1817 m2 se zahradním domkem. K nemovitosti náleží i samostatná garáž pro 2 vozy, parkování je dále možné na zahradě nebo na ulici. Možnost nabíjení elektromobilů - 64A.
Vila se nachází na konci klidné ulice v původní zástavbě s vynikající dopravní dostupností. Zastávka autobusu (3 min.) a vlaku (12 min.) je v docházkové vzdálenosti. V docházkové vzdálenosti se nachází veškerá občanská vybavenost (škola, školka, zdravotnická zařízení, pošta, obchody apod.). Dobřichovice jsou město ve Středočeském kraji, v okrese Praha-západ, ležící na obou březích Berounky, přibližně 23 km na jihozápad od centra Prahy a 5 km jihozápadně od města Černošice. Žije zde přibližně 3 700 obyvatel, na území města se však také nachází přes 300 rekreačních objektů. Díky výbornému spojení do Prahy a romantické přírodě na hranici chráněné krajinné oblasti Český kras jsou oblíbeným sídelním místem s množstvím výstavních vil.
Přijďte na prohlídku a rádi Vám dům představíme.

Parametry domu

Cena
39 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 2. 2024
Adresa
Americká, Dobřichovice
ID
00056
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
550 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1817 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Michaela Pelešková

Michaela Pelešková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Dobřichovicích?

Podobné nemovitosti