Prodej rodinného domu, Jindřichův Hradec, 351 m2 (ID: 1858470)

Jindřichův Hradec - Horní Žďár

12 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 716 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Jindřichově Hradci

Informace k domu

Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi nadstandardní rodinný dům s rozlehlou zahradou v Jindřichově Hradci, místní části Horní Žďár.
Objekt je situován v klidné zástavbě rodinných domů na okraji místní části.
Dvoupodlažní rodinný dům byl postaven v roce 2004 a nabízí velkoryse pojatou obytnou část o podlahové ploše 386 m2 + garáž 30 m2.
V objektu se nachází obývák s kuchyňským koutem, 4 koupelny (včetně sauny), 5 ložnic, 2 herny, technická místnost, prádelna, komora, chodby a 2 půdní prostory.
V obývacím pokoji o výměře 80 m2 se navíc nachází prosklená podzemní vinotéka se stálou teplotou, která byla vybudována v roce 2022. Z obýváku je vstup francouzskými dveřmi na krytou terasu, pokoje orientované do zahrady jsou osazeny velkými okny a působí tak velice vzdušně.
Objekt je vytápěn ústředním topením s radiátory, které je napojeno na tepelné čerpadlo vzduch/voda a plynový kotel, v koupelnách je navíc elektrické podlahové vytápění, plášť budovy je zateplen, osazena plastová okna dvojskla.
Dům obklopuje udržovaná zahrada o ploše 1793 m2 se zpevněnou příjezdovou cestou a chodníčky, která díky vzrostlým keřům a stromům poskytuje soukromí jejím uživatelům. Na zahradě je umístěn krytý bazén se slanou vodou a novou technologií, který je vyhříván vlastním tepelným čerpadlem, v rohu zahrady je umístěna pergola s posezením a krbem, dále zahradní domek s možností uložení nářadí.
Napojeno na elektřinu, plyn, veřejný vodovod a lokální čističku odpadních vod.
Parkování je možné ve vlastní garáži nebo na zpevněné a kryté ploše před vchodem. Prostory kolem domu jsou monitorovány kamerovým systémem, v domě je instalován zabezpečovací systém.
Dům je ideální k bydlení pro velkou rodinu, k vícegeneračnímu užívání nebo k bydlení ve spojení s podnikáním.
Veškerá občanská vybavenost je v Jindřichově Hradci, který je pouze 2 minuty autem, autobusová zastávka se nachází 100 m od domu.

Parametry domu

Cena
12 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Jindřichův Hradec - Horní Žďár
ID
2023114
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
440 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
351 m2
Plocha nemovitosti
2096 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 33 lidí

Prodejce

Dana Verešová Šašková

Dana Verešová Šašková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jindřichově Hradci?

Podobné nemovitosti