Prodej rodinného domu, Jindřichův Hradec, Na Piketě, 163 m2 (ID: 1858464)

Na Piketě, Jindřichův Hradec - Jindřichův Hradec III

5 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 735 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Jindřichově Hradci

Informace k domu

Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi rodinný dům se zahradou v Jindřichově Hradci, ul. Na Piketě.
Dům je umístěn v klidné části města v zástavbě rodinných domů, dostupnost do centra pouze 1 km, zastávka MHD 100 m, v místě se nachází veškerá občanská vybavenost jako je základní a mateřská škola, potraviny, pošta, veterina.
Třípodlažní objekt o zastavěné ploše 88 m2 stojí na vlastním pozemku o celkové výměře 505 m2. Jeho obytná část 4+1 je umístěna ve dvou nadzemních podlažích, v suterénu se dále nachází prádelna, sklad dřeva a spíže. V přízemí domu o ploše 68 m2 je vstupní chodba, obývák, pracovna se vstupem na zahradu, kuchyně s jídelnou, koupelna a samostatná toaleta, v patře o výměře 46 m2 se nachází 2 ložnice a prostorná lodžie 9 m2 s balkonovými dveřmi.
Původní část domu z roku 1967 je zateplená dřevostavba, v roce 1994 došlo k přístavbě domu (zděné). Napojeno na veřejný vodovod, kanalizaci a elektřinu, plyn vede v komunikaci před domem.
Vytápění řešeno el. přímotopy, kachlovými kamny na dřevo v obýváku a dalšími kamny v kuchyni - v objektu jsou 2 funkční komíny.
Parkování je možné na pozemku nebo na ulici.

Parametry domu

Cena
5 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 4. 2024
Adresa
Na Piketě, Jindřichův Hradec - Jindřichův Hradec III
ID
2024002
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
163 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
505 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 28 lidí

Prodejce

Dana Verešová Šašková

Dana Verešová Šašková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jindřichově Hradci?

Podobné nemovitosti