Prodej rodinného domu, Jindřichův Hradec, Arch. Teplého, 120 m2

Arch. Teplého, Jindřichův Hradec - Jindřichův Hradec II

4 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 733 Kč /za měsíc

(za dům s pozemky včetně garáže)

Exkluzivní partneři v Jindřichově Hradci

Informace k domu

Starší rodinný dům velikosti 4+1, situovaný v ulici Archiváře Teplého, necelý 1 km od centra města. Celková výměra pozemků patřících k domu je 427 m2, z toho je zastavěná plocha domu cca 68 m2, předzahrádky 32 m2, zahrady za domem 257 m2 a 70 m2 pozemku situovaného naproti domu naproti přes ulici, jehož součástí je garáž o zastavěné ploše 24 m2.
Dům je částečně podsklepený, v suterénu je kotelna, prádelna a sklad. V přízemí je zádveří se 4 vstupními schody, chodba, komora, kuchyně a obývací pokoj, po 4 schodech dolů je pak doprava vstup na záchod, doleva do sklepa a rovně přes dvojité dveře do zahrady. V patře jsou 3 pokoje, koupelna s vanou, umyvadlem a záchodem a nad schodištěm po několika dřevěných schodech přístupný úložný prostor. Vstup na půdu je po ocelovém žebříku přes poklop.
Dům byl postaven v roce 1936, v roce 1977 byla provedena nástavba patra. Hlavní nosné konstrukce a prvky dlouhodobé životnosti jsou poměrně zachovalé, jinak je však nutno počítat s celkovou modernizací. Vybavení a zařízení je sice funkční, ale morálně zastaralé.
Okna v přízemí jsou původní dřevěná špaletová, v patře zdvojená, v některých vnějších křídlech jsou vložena izolační dvojskla. Do budoucna je nutno počítat se zateplením, obvodové zdivo v patře je tloušťky 30 cm.
Dům je napojen na veřejný vodovod, kanalizaci a plyn, topení je ústřední s plynovým kotlem a kotlem na tuhá paliva (oba staré – nutno počítat s výměnou) a ocelovými deskovými radiátory. K ohřevu vody slouží plynová karma umístěná na záchodě v přízemí.
Střešní krytina je plechová, sice orezlá, ale funkční, krov je v pořádku.
V pěkné zahradě situované severovýchodním směrem za domem ve vnitrobloku je skleník, částečně podsklepená kolna a studna společná se sousedem.
Velkou výhodou je vlastní garáž, která byla postavena v roce 1998 na vlastním pozemku o výměře 70 m2, situovaném naproti domu přes silnici. V garáži je elektřina (i motorová zásuvka).

Parametry domu

Cena
4 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
za dům s pozemky včetně garáže
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Arch. Teplého, Jindřichův Hradec - Jindřichův Hradec II
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
120 m2
Plocha nemovitosti
427 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RB-Reality

Pravdova 1113, Jindřichův Hradec

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

Ing. Richard Brychta

Ing. Richard Brychta

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jindřichově Hradci?

Podobné nemovitosti