Prodej rodinného domu, Horoměřice, Ve Vilkách, 97 m2

Ve Vilkách, Horoměřice

12 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 524 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Horoměřicích

Úklidové služby

Informace k domu

Dovolujeme si Vám nabídnout útulný rodinný dům 3+kk, užitná plocha 97 m2 s možností rozšíření. Dům se nachází na konci klidné slepé ulice a je usazen na zahradě o velikosti 449 m2. Dům je jednopodlažní a skládá se ze vstupní haly, prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem a francouzskými dveřmi se vstupem na zahradu, dvou ložnic, kompletní koupelny, komory a samostatného WC. K dispozici je půdní prostor vhodný pro skladování.
Zahrada má příjemný nadstandard s podzemním vinným sklípkem nebo klubovnou.
Pokud hledáte větší dům nebo vás láká projekt, dům je pouze jednopodlažní, takže by bylo možné zvýšit výšku o jedno patro a také zvětšit užitnou plochu na srovnatelnou velikost sousedních domů.
Horoměřice se nachází v těsné blízkosti Prahy 6 – Suchdol, do centra hlavního města se snadno dostanete do 30 minut. Obec nabízí veškerou občanskou vybavenost – najdete zde mateřskou i základní školu, obecní úřad, poštu, širokou nabídku obchodů, služeb a restaurací. Milovníci sportu ocení bohaté možnosti sportovního vyžití – v obci je tenisová hala, fotbalové hřiště, squash, bowling, síť cyklostezek a turistických tras v okolí. Horoměřice jsou obklopeny malebnou krajinou vybízející k výletům, procházkám nebo jen k odpočinku.

Parametry domu

Cena
12 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 2. 2024
Adresa
Ve Vilkách, Horoměřice
ID
BA0005S
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
97 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
97 m2
Plocha nemovitosti
528 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

HANEX GROUP, s.r.o.

Karla Engliše 3221/2, Praha 5

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Real Estate

Real Estate

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Horoměřicích?

Podobné nemovitosti