Prodej rodinného domu, Horoměřice, K Menhiru, 210 m2

K Menhiru, Horoměřice

19 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 95 266 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Horoměřicích

Úklidové služby

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení majitele nemovitosti Vám nabízíme prodej novostavby RD v obci Horoměřice. Obec leží při SZ hranici Prahy, sousedící s městskými částmi Suchdol, Lysolaje, Nebušice a P. Kopanina, s obcemi Statenice a Únětice a je v otevřené krajině při údolí Šáreckého potoka, jih a západ lemují lesnaté pásy zeleně. Kompletní občanská vybavenost: ZŠ, nově vybudovaná MŠ, zdravotní středisko, lékárna, pošta, knihovna, obchody, restaurace a sportovní zařízení, hotel, STK apod. Prochází zde řada značených turistických cest a též cykloturistických tras. Turistické značky zavedou do Šárky, Lysolají a Suchdola, na Gabrielku, do Houslí, Kozích hřbetů, k Juliáně, do tuchoměřického lesa, do Únětic, na Holý vrch, do Roztok, Tichého údolí, přes Statenice na hrad Okoř atd.

Rodinný dům je postaven v nové zástavbě rodinných domů na klidném místě s výhledem do zeleně. Dům je velmi světlý a slunný. Při vstupu do nemovitosti naleznete prostornou vstupní chodbu, místnost pro šatnu, koupelnu (se sprchovým koutem, místem na pračku a sušičku + shoz prádla), chodbu, obývací pokoj se vstupem na zahradu, jídelním koutem a kuchyní. Dále v přízemí je prostor pod schodištěm, velká technická místnost s východem na zahradu a vstupem do garáže. Vstup do 1NP je řešen jako bezbariérový. V patře Vás osloví především hlavní ložnice s koupelnou a vlastní šatnou, světlé 4 ložnice a hlavní koupelna (se shozem prádla do 1.NP).

Součástí prodeje nemovitosti je oplocení, vjezdová brána na dálkové ovládání, branka, kompletní inženýrské sítě (elektro, plyn, vodovod, tlaková kanalizace), zpevněná plocha před domem a zkolaudovaný rodinný dům včetně garáže a velké technické místnosti v domě. Vytápění je aktuálně řešeno plynovým kotlem + podlahové vytápění v celém domě + regulace tepla v jednotlivých místnostech, v budoucnosti možnost napojení tepelného čerpadla (prostor v technické místnosti) a připojení krbu /kamen v obývacím pokoji. Obvodové nosné zdivo je vyzděno z cihel Porotherm 25 AKU P+D a 19 AKU tl.250/190 mm, obvodové stěny opatřeny zateplovacím fasádním systém s tl. izolace 240 mm, valbová střecha (vazníky) a plastová okna s izolačním trojsklem.

Kupní cena ve výši:
a) 19.990.000,- Kč, cena je uvedena za aktuální stav nemovitosti (2x koupelna včetně obkladů a dlažby, sanita v koupelně v 1. NP a vana v 2.NP, vymalovaná nemovitost, osazené vypínače, zásuvky a termostaty), zbývá dokončit: čisté podlahy v obytných místnostech, vnitřní dveře obytných místností, kompletace koupelny u ložnice a komplet třetí koupelna v 2.NP, osazení svítidel a venkovních žaluzií (je nyní příprava) atd. Součástí není kuchyňská linka.
b) cca 20.990.000,- Kč dle standardů, cena je uvedena za aktuální stav + kompletace interiérů (chybějící čisté podlahy, vnitřní dveře, zařizovací předměty koupelny u ložnice a komplet třetí koupelna v 2.NP), součástí dokončení nejsou svítidla, venkovní žaluzie (je příprava), kuchyňská linka apod.

Pro více informací neváhejte kontaktovat makléřku nemovitosti.

Parametry domu

Cena
19 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 2. 2024
Adresa
K Menhiru, Horoměřice
ID
0253-NP01873
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
210 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
210 m2
Plocha nemovitosti
601 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Mgr. Veronika Černá

Ing. Mgr. Veronika Černá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Horoměřicích?

Podobné nemovitosti