Prodej rodinného domu, Karviná, 330 m2

Karviná - Ráj

15 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 74 822 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Karviné

Informace k domu

Jednopatrová rezidence s výhledem na hory v obci Brenna Polsko. Górki Małe, dům na prodej o rozloze 330 m2, který se nachází na pozemku 1.670 m2. Vila vysokého standardu. UMÍSTĚNÍ: Rezidence se nachází na hranici měst Ustroń a Górki. Klidné místo obklopené zelení s krásným výhledem na hory, louky a lesy. V blízkosti jsou roztroušené rodinné domy. TECHNICKÁ DATA: Stavba byla zahájena v roce 2017, dokončena podle developerského standardu v roce 2022 s použitím nejkvalitnějších materiálů. Nemovitost byla postavena z 30 cm dutých cihel, 15 cm a 20 cm polystyrenu. Strop je zateplen dvojitou vrstvou minerální vlny s nízkým indexem indexu 40 cm a 60 cm. Střecha má plochu 550 m2 a je pokryta betonovými střešními taškami Braas v grafitové barvě. Okna Schco s trojsklem s nízkým koeficientem. Izolovaná garážová vrata Wiśniewski, hliníkové vchodové dveře se čtečkou otisků prstů. Venkovní hliníkové rolety s elektrickým pohonem. Dům má zabezpečovací systém, monitoring, optický internet.
MÉDIA: Elektroinstalace a voda /vlastní hlubinná studna/, ekologická čistírna odpadních vod /ve výstavbě/. Topení; Tepelné čerpadlo Panasonic 12kw ovládané i přes aplikaci telefonu. Podlaha položená každých 10 cm (každých 5 cm pod okny) po celé ploše domu. V ložnici a obývacím pokoji jsou potrubí pro dělenou klimatizaci. V obývacím pokoji je dekorativní krb, ale je možné napojit krb s vodním pláštěm (nutné přípojky). Na okraji pozemku je plyn, lze tedy přidat další zdroj vytápění.
PLÁN: Dispozice pokojů ve vile je promyšlená a je rozdělena do 4 zón.
Obytná plocha;
- předsíň s prostorem pro velkou vestavěnou skříň,
- prostorný obývací pokoj s jídelnou a kuchyní o výměře 104 m2 se vstupem na zahradu
- spíž
- WC
Manželská zóna;
- hlavní ložnice s koupelnou a šatnou.
Oblast ložnice;
- tři ložnice
- koupelna
- prádelna
- hala.
Ekonomická zóna;
- kotelna
- technická místnost se samostatným východem ven
- dvougaráž se dvěma vjezdovými vraty, 54 m2.
Nad částí domu je také půda s přístupem poklopem z garáže. Asfaltový přístup. Zahrada a příjezdová cesta pro vlastní úpravu a úpravu. Terén je mírně kaskádovitý. Vila s výhledem na Lipowski Groń a Równica. V okolí vedou pěší a cyklistické trasy. Asi 6,5 km do centra Ustroně, asi 8 km do Brenny a asi 9 km do Skoczówa. Doporučuji prohlídku.

Parametry domu

Cena
15 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 1. 2024
Adresa
Karviná - Ráj
ID
1786
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
330 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1670 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 38 lidí

Prodejce

Roman Seremek

Roman Seremek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Karviné?

Podobné nemovitosti