Prodej rodinného domu, Karviná - Staré Město, Olšiny, 140 m2

Olšiny, Karviná, Staré Město

4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Karviné

Informace k domu

Nabízíme Vám ke koupi rodinný typový dům (tzv. Šumperák), který se nachází na okraji Karviné v městské části Karviná - Staré město, ul. Olšiny. U tohoto typu rodinného domu jsou obytné místnosti situovány v prvním patře, přízemí se využívá pro zázemí domu (technická místnost, zimní zahrada, zádveří) a k dispozici je zde také garáž. Obytná část se nachází v patře, je tvořena obývacím pokojem, dětským pokojem, ložnicí a jídelnou s kuchyňským koutem. Jídelna a obývací pokoj jsou odděleny typickou prosklenou vitrínou. Celá čelní strana domu je osazena okny, čímž je zajištěn dostatek světla v domě po celý den. V celém domě jsou nové rozvody elektřiny, obytná část byla kompletně rekonstruována v nedávné době. Koupelna je v obkladech a s dlažbou, disponuje vanou a umyvadlem se skříňkou. WC je samostatně. V pokojích jsou plovoucí podlahy i nové omítky. Kuchyňská linka je vyrobená na míru, má dostatek pracovních ploch i úložných prostorů.
Na pozemku lze využívat podsklepenou kůlnu, ideální pro zahradní nářadí či nábytek. Je zde také příprava pro realizaci bazénu. Vytápění domu zajišťuje kotel na tuhá paliva Viadrus a také plynový kotel. Hned vedle domu se na pozemku nachází dílna, která může velice dobře sloužit i k podnikání.
Více informací Vám rád poskytnu při prohlídce domu, na kterou Vás tímto srdečně zvu. Vhodný způsob financování Vám rádi pomůžeme zajistit.

Parametry domu

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
8. 4. 2024
Adresa
Olšiny, Karviná, Staré Město
ID
03235
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
953 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Septik
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Bc. Igor Madari

Bc. Igor Madari

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Karviné?

Podobné nemovitosti