Prodej rodinného domu, Karviná, 120 m2

Karviná - Ráj

5 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 305 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Karviné

Informace k domu

K prodeji rodinný dům v obci Zebrzydowice (Polsko) s podkrovím o ploše cca 120m2, který byl od začátku do konce postaven s ohledem na komfort a funkčnost. Tyto předpoklady byly splněny s největší pozorností k detailu – každý centimetr využitelné plochy byl velmi dobře využit.
Objekt byl uveden do užívání v 50. letech 20. století, zděný, zateplený 10cm polystyrenem, částečně podsklepený. Střecha je pokryta keramickou taškou BRAAS a zateplena 20cm vlnou. Dřevěná střešní okna. V současné době je nemovitost vytápěna dvou funkčním plynovým kotlem JUNKERS - po revizi (přízemí).
Užitná plocha zahrnuje: PŘÍZEMÍ - obývací pokoj se vstupem na terasu vedoucí do krásné, malebné zahrady; samostatná kuchyň s oknem; dva pokoje; plně vydlážděná koupelna; vstup do sklepů; hala; vestibul.
PODKROVÍ - dva pokoje; chodba s kuchyní; koupelna; vstup do podkroví.
Pokoje v prvním patře mají dřevěné panely a čerstvě vymalované stěny. Cena zahrnuje nábytek viditelný na fotografiích spolu s domácími spotřebiči. Pozemek o výměře cca 5.400m2, rovinatý, částečně oplocený s vjezdovou bránou. K dispozici jsou inženýrské sítě včetně elektřiny, vody, plynu a kanalizace přivedené do budovy. Nemovitost je kompletně upravená a osázená okrasnými stromy/keři, které lze zalévat vodou přímo ze studny umístěné vedle budovy. Na pozemku se dále nachází hospodářská budova, která má garáž s vjezdovou bránou na dálkové ovládání. Střecha je pokryta hliníkovými plechovými taškami. Polykarbonátové zasklení (více přirozeného světla). Velké parkoviště.
Tato nemovitost je jedinečná - s velmi dobrým slunečním svitem, odlišná od všech tradičních domů.
Nachází se v obci Zebrzydowice, která se nachází v jižní části Slezského vojvodství. Všude kolem vás okouzlí krásný výhled do zeleně a především nepopsatelný klid a pohoda.
Poloha: velmi blízko měst jako Karviná (Česká republika), Jastrzębie-Zdrój, Cieszyn, Żory, blízkost Železné cyklostezky, blízko školy a školky.
POZORNOST! Možnost koupě stavebních pozemků o celkové výměře cca 4.300m2.
Doporučuji prohlídku.

Parametry domu

Cena
5 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 1. 2024
Adresa
Karviná - Ráj
ID
1782
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
5400 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 51 lidí

Prodejce

Roman Seremek

Roman Seremek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Karviné?

Podobné nemovitosti