Prodej rodinného domu, Kouřim, Rusko, 160 m2

Rusko, Kouřim

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Kouřimi

Úklidové služby

Informace k domu

Dokonalá usedlost a nerušený klid, to je prostředí, kde pro stres a shon už není místo.

Pro vás je tu prostoru však dostatek. Zelený ráj a dokonalé soukromí na vás čeká jen 30 minut od východního okraje Prahy.

Přesně 32 let se postupně budovala příležitost, která vám může přinést novou životní etapu.

Historie se na hlavní obytné stavbě pozitivně podepsala, její stáří sahá do hluboké minulosti. O to více vás nadchne její perfektní kondice a možnost okamžitého užívání bez nutností investic. Tři dekády neustálé péče a budování poznáte na každém kroku.

Na pozemku s rozlohou 2846 m² vás bude těšit dokonale udržovaná zahrada rozdělená na několik částí. Soukromí, klid a nekonečná pohoda je zajištěna vzrostlou zelení, která vás bude obklopovat všude.

Nejen hlavní budova, ale i vedlejší stodola doznala úprav a změn, navíc je tu na 229 m² zastavěné plochy prostor i pro váš projekt. Jakým způsobem využijete potenciál stodoly bude jen na vás.

Dům procházel citlivou rekonstrukcí od roku 1993 do roku 2020 až k dnešnímu téměř dokonalému stavu.

Přestože dům sahá hluboko do historie, modernizace přispěla k uživatelskému komfortu a dům poskytuje perfektní zázemí jak pro rekreaci, tak pro celoroční užívání.

Podrobnější informace najdete na webu nemovitosti https://fkr.cz/kourim/

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Rusko, Kouřim
ID
N567
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
160 m2
Plocha nemovitosti
2846 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Filip Král

Filip Král

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kouřimi?

Podobné nemovitosti