Prodej rodinného domu, Vysoký Újezd, Rochlova, 190 m2

Rochlova, Vysoký Újezd

19 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 94 790 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Vysokém Újezdu

Podlahy

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme prodej nízkoenergetického, zděného, zatepleného, přízemního rodinného domu v příjemném prostředí obce Vysoký Újezd u Berouna, na ulici Rochlova.
Součástí obce je i mezinárodní golfové hřiště Albatros, což přivítají milovníci golfu.

RD o dispozici 4+kk s terasou, velkou garáží pro 2 auta a zabudovaným venkovním bazénem má užitnou plochu 155 m2.

Dům má příjemnou atmosféru a působí velmi útulně a světle, a to díky velkých prosklených stěn ve všech obytných místnostech. Dominantou je obývací pokoj s velkou kuchyní se vstupem na krytou terasu o výměře cca 20 m2. Tím je zajištěno vkusné a praktické spojení interiéru s venkem.
V kuchyni je vysoká kuchyňská linka s prostorovým ostrůvkem v bílém lesku bez vestavěných spotřebičů.
Obývací pokoj potěší i krbem v moderním designu, který slouží jako podružný zdroj tepla a zpříjemní Váš pocit během chladnějších dnů.
Pokoje jsou neprůchozí a dostatečně veliké pro spací i hrací zónu.
Ložnice má vlastní koupelnu s obkladem imitace světlého kamene, se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou kombinovanou s bidetem. Kromě této je v domě ještě další centrální koupelna v provedení stejného kamenného obkladu, vybavena vanou, umyvadlem a toaletou s bidetem.

Podlahy plovoucí s dekorem světlého dřeva a keramická dlažba. Obložky a vysoké interiérové dveře v barevném odstínu podlahy dodávájí interiéru nádech exkluzivity.
Půdní prostor částečně pochozí.
Venkovní zapuštěné antracitové bezpečnostní rolety na dálkové ovládání v každém okně i prosklených dveřích. Centrální vysavač. Vnitřní bezpečnostní ovládání Jablotron a příprava pro kamerový systém zvenku.
Brána a sekční garážová vrata jsou na dálkové ovládání.

Zahrada je oplocena z každé strany a tím poskytuje soukromí a klid, který určitě oceníte po příchodu z práce. Proběhla výsatba trávy.
Venkovní bazén 7x3 metrů s čističkou a nočním osvětlením. V exteriéru je položena velkoformátová venkovní dlažba v barvě antracit červená cihla.
Voda na zalévání nebo mytí auta je v garáži.

Parkování před domem pohodlně pro další tři auta na zámkové dlažbě.

Nemovitost je napojena na obecní vodovod, kanalizaci, podlahové vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel.

Tato zděná a zateplená nízkoenergetická stavba je postavena zdivem, omítky silikon - silikát. Zateplená sedlová střecha, střešní krytina betonová taška BETA Elegant černá. Plastová okna s izolačním trojsklem. Rámy oken jsou z obou stran v barvě antracitu.
Fasáda barvy bílošedá.
Energetická třída: A

Rodinné bydlení kousek od přírody, ideální na procházky, jízdu na kole, běh a další sportovní vyžití včetně golfu. Veškerá občanská vybavenost je také v bezprostředním dosahu.

Cena je včetně provize RK a právního servisu.

Ohledně dalších dotazů a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vás

Ev. číslo: 140 024

Parametry domu

Cena
19 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 5. 2024
Adresa
Rochlova, Vysoký Újezd
ID
140024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
155 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
190 m2
Plocha nemovitosti
819 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Bc. Eva Hozová

Bc. Eva Hozová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vysokém Újezdu (okr. Beroun)?

Podobné nemovitosti