Prodej rodinného domu, Jílové u Prahy, U Ručiček, 171 m2

U Ručiček, Jílové u Prahy

15 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 486 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Jílovém u Prahy

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji nadstandardně provedený, prostorný bungalov s užitným podkrovím o dispozici 5+kk, s garáží, zastřešeným bazénem a udržovanou zahradou, který se nachází v klidné lokalitě obce Jílové u Prahy - Radlík, s výbornou dopravní dostupností do Prahy.

Dům má skvělé dispoziční uspořádání – zádveří je odděleno od hlavní chodby prosklenými posuvnými dveřmi a je zde zároveň umístěn vstup do garáže za kterou se nachází technická místnost. Z centrální chodby se posuvnými dveřmi vchází do obývacího pokoje s krbem na který navazuje kuchyň s oddělenou spíží a jídelna, ze které je přímý vstup na terasu s bazénem a na zahradu. Dále jsou zde situovány dva pokoje, ložnice s oddělenou šatnou, koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC a samostatná toaleta s umyvadélkem. Z chodby je možno vyjít na další terasu s výhledem do zahrady. Po schodišti se pak vchází do obytného podkroví s úložnými prostory o ploše cca 25m2.

Vytápění je zajištěno radiátory (plynový kotel), dále je možné využít krb s výměníkem s napojením na ÚT, boiler lze přepnout na výhřev solárními panely.

Dům disponuje dvěma terasami, na zahradě se nachází zastřešený bazén s tepelným čerpadlem, zahradní domek, vzrostrá zeleň a ovocné stromky. Parkování je zajištěno v garáži + na zpevněné ploše vedle domu. Možnost stání je zároveň před domem.

V ceně nemovitosti je zahrnutý příspěvek na kuchyňskou linku dle vlastního výběru ve výši 200tis. Kč.

Jedná se o klidné bydlení uprostřed přírody s veškerými výhodami města, jehož centrum je vzdálené pouhé 2km jízdy autem nebo městským autobusem se zastávkou v docházkové vzdálenosti. Další výhodou je výborná dostupnost do Prahy autem i autobusovým spojem (cca 20 minut). Lokalita bude v budoucnu napojena na dálnici D3.

Parametry domu

Cena
15 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 6. 2024
Adresa
U Ručiček, Jílové u Prahy
ID
JIL001
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
171 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
171 m2
Plocha nemovitosti
821 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Auto Radlík, s.r.o.

Pražská 160, Jílové u Prahy, Radlík

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Tomáš Holub

Tomáš Holub

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jílovém u Prahy?

Podobné nemovitosti