Prodej rodinného domu, Herink, Slunečná, 196 m2

Slunečná, Herink

16 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 80 969 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Herinku

Úklidové služby

Informace k domu

PŘIPRAVUJEME PRO VÁS prodej prostorného rodinného domu s velkou zahradou který se nachází nedaleko Průhonic, v centru nevelké obce Herink.

Středobodem celého domu je velký obývací pokoj s krbem s plochou 43 m2 spojený s kuchyní s jídelním koutem s 18,5 m2 s vestavěnými spotřebiči Whirlpool (varná deska, trouba, myčka, lednička s mrazákem, vinotéka) . Kuchyně je s obývacím prostorem spojena přes kuchyňský/servírovací pult. V přízemí se dále nachází pracovna/pokoj pro hosty s 10,3 m2, koupelna 3,4 m2, samostatným WC 2,3m2, technická místnost 3,4 m2, sklad 1,5 m2 a zádveří 5,3 m2. Celková plocha přízemí je 87m2. Středem domu vede jednoramenné dubovým schodiště z masivu vedoucí do 1.patra.

V první patře je soukromá část domu, jsou zde 4 ložnice s plochou 16.7; 17,8; 20,6 a 16,4 m2, 2 koupelny jedna s umyvadlem, toaletní mísou a vanou s 6,2 m, druhá s umyvadlem, toaletní mísou a sprchovým koutem s 5,6 m2. Ložnice rodičů má i svou šatnu s 8,4 m2. Všechny ložnice jsou přístupné z chodby s 10 m2. Celková plocha horního podlaží je 109 m2.

Součástí dispozice jsou i 2 krytá parkovací stání a sklad zahradního nářadí. V technické místnosti je umístěny plynový kotel s externím 160l zásobníkem na TUV, automatickou pračkou a sušičkou.

Dům je postaven z cihelných bloků Porotherm 400, v patře pak 300 + 80mm EPS, strop nad přízemím je železobetonová deska, dřevěná EURO okny s dvojsklem, střešní krytina cementovláknité šablony CEMBRIT s klempířskými prvky Lindab. V obývacím pokoji je použita masivní dřevěná podlaha, horní obytné místnosti mají plovoucí laminátovou podlahu. Všechny vnitřní dveře jsou dřevěné s obložkovou zárubní. K dispozici jsou datové rozvody a WI-FI připojení.

Dům je napojen na veškeré dostupné inženýrské sítě jako je elektrická, plynová, vodovodní a kanalizační přípojka. Součástí jsou i vsakovací jímky na dešťovou vodu. V domě nyní probíhá rekonstrukce horních koupelen a výměna plynového kotle.

V obci Herink je k dispozici základní občanská vybavenost jako MŠ, obecní úřad a dětské hřiště vše ostatní pak v nedalekých Dobroměřicích nebo Průhonicích. V Průhonicích je k dispozici známá Botanická zahrada a zámecký park. Herink se nachází nedaleko Pražského okruhu je napojen na dálnici D1 na exitu 10 směrem do Prahy. V místě je k dispozici několik spojů MHD BUS na Prahy či Říčany.

Parametry domu

Cena
16 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Slunečná, Herink
ID
00003
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
248 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
196 m2
Plocha nemovitosti
990 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Pavel Antropius

Ing. Pavel Antropius

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Herinku?

Podobné nemovitosti