Prodej rodinného domu, Krnov, K Ostrůvku, 190 m2 (ID: 1911638)

K Ostrůvku, Krnov

5 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 735 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Krnově

Informace k domu

Nabízíme Vám jedinečný a vkusný rodinný dům na okraji Krnova. Dům je o dispozici 4+1 a velikosti 190m2. Velkou výhodou jsou pozemky o velikosti 880m2, které jsou přesně tak akorát pro Vás ušité na míru.
Rodinný dům je napojen na elektřinu a městský vodovod. Má současně i vlastní zdroj vody a odpady jsou napojeny do jímky. Topení je zajištěno automatickým kotlem a ohřev vody pomocí kolektorů umístěných na střeše. Tato řešení jsou tím pravým do dnešní nejisté doby cen energií. Dům má své historické kouzlo. Postaven byl v roce 1927 a postupně zrekonstruován. Dům má vyměněná plastová okna. Zateplenou střechu. Rozvody elektřiny jsou v mědi, voda je v plastu. A výše zmíněný topný systém s rozvody v mědi.
V přízemí se nachází kuchyň a za ní je veliká špíz. Dále ložnice a koupelna. Poslední místností v přízemí je obývací pokoj se saunou a s možností si dodělat krbová kamna, která zde původně byla. Z obývacího pokoje je možné vstoupit přímo na pergolu a užít si tak přední části zahrady. V patře se nachází 2 samostatné pokoje, jeden z nich má původní kachlová kamna. Dále je tu druhá koupelna domu. Část podkroví je pouze nachystané na dodělaní a to jako jedna velká společenská místnost nebo půjde rozdělit na několik menších dle Vašich potřeb.
Součástí domu je i garáž, která slouží současně jako technické zázemí domu. Na zadní zahradě pak najdeme kůlnu, posezení na odpočinek s grilováním a udírnou. Na osvěžení je tu pak bazén.

Možnost řešit výměnou za adekvátní byt a finanční doplatek.

Pokud Vás dům zaujal, kontaktujte nás pro bližší informace a termín prohlídky.

Parametry domu

Cena
5 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
K Ostrůvku, Krnov
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
880 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Moravec Company

Zámecké náměstí 1/13, Krnov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Jakub Moravec

Jakub Moravec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Krnově?

Podobné nemovitosti