Prodej rodinného domu, Krnov, K Lesu, 167 m2 (ID: 1898683)

K Lesu, Krnov

4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc

(Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Krnově

Informace k domu

JanS Realitní kancelář Vám nabízí ke koupi prostorný rodinný dům se zahradou (736 m2) v klidné části města Krnova na ulici K Lesu.

Majitel je ochoten podržet fixaci plynu a elektřiny, kterou má za ceny před energetickou krizí na svou osobu. Fixaci má do listopadu roku 2023.

Dům je celopodsklepený s prostornou půdou a má dva byty. V přízemí je byt o dispozici 3+1. Kuchyně (14 m2) je zhotovena na míru s dostatkem úložného prostoru se zabudovanými spotřebiči (myčka nádobí, sklokeramická deska, el. trouba, digestoř). Jako příslušenství ke kuchyni je velká navazující spíž (4,5 m2), do které se vejdou veškeré potraviny. Koupelna ( 5 m2) je po celkové rekonstrukci se sprchovým koutem a šikovně oddělenou toaletou. Obývací pokoj (22,5 m2) s dětským pokojem (22 m2) a ložnicí (14 m2) nabízí svým majitelům dostatečný komfort v podobě velikosti obytných místností.

Druhý byt v patře je o dispozici 4+kk, který je po celkové rekonstrukci z roku 2011. Majitelé zcela změnili dispozici pokojů a vytvořili útulné prostředí pro sebe a své děti. Hned po příchodu do bytu se Vám otevře úžasně slunný a velký prostor s obývacím pokojem a kuchyní (37 m2). Zde se budete cítit opravdu jako doma. Kuchyně je opět zhotovena na míru se zabudovanými spotřebiči (myčka nádobí, sklokeramická deska, el. trouba, lednice s mrazákem, digestoř). Dětské pokoje (8 m2, 8,5 m2) jsou útulné s dostatečným místem na postel, psacím stolem a skříně s úložným prostorem. Ložnice (14 m2) je rozdělena na kancelářskou část, která je zhotovena na míru a spací prostor s manželskou postelí. Ráno jistě oceníte hned navazují balkón, který je s výhledem do zahrady. Koupelna (8 m2) je vybavena velkou rohovou vanou, kde se pohodlně vejdou dvě osoby, dále můžete využít sprchový kout. Toaleta (1,2 m2) je samostatně.

Byt v přízemí lze upravit na dispozici 2+1 se samostatným vchodem, tak Vám vznikne jedinečná příležitost vlastnit investiční byt se kterým můžete částečně pokrýt hypotéku nebo náklady na chod rodinného domu. Zároveň však stále budete mít naprosté soukromí, jak na zahradě, tak v domě.

Vytápění zajišťuje plynový kotel značky Geminox. Ohřev vody je přes plynový bojler.

Zahrada je dostatečně velká na to, aby svým majitelům nabídla nepřeberné možnosti realizace pro budoucí bazén, trampolínu, pergolu s venkovním grilem nebo třeba skleník, zeleninové záhony a okrasné kytky.

K domu rovněž náleží garáž pro osobní automobil a zahradní domek pro kutily.

Parametry domu

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
K Lesu, Krnov
ID
00135
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
167 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
736 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Ing. Jan Suchomel

Ing. Jan Suchomel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Krnově?

Podobné nemovitosti