Pronájem bytu 2+kk, Praha - Nusle, K Sídlišti, 71 m2 (ID: 1911242)

K Sídlišti, Praha 4 - Nusle

31 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 10000 poplatky zahrnují veškeré služby a energie včetně internetu, jsou zúčtovatelné, + 10000 charges include all services and energy, including int)

Exkluzivní partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k bytu

Pronájem výjimečného bytu 2+kk ve 4 podlaží rezidence Kavčí Hory s krásným výhledem do okolí, s podzemním parkováním, 24h recepcí, fitness centrem, ostrahou a kamerovým systémem, ulice K Sídlišti, Praha 4, Podolí.

Kompletně zařízený moderní byt s terasou v exkluzivní lokalitě.
Obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní, jídelním prostorem a vstupem na terasu, 1 ložnice s vestavěnými skříněmi a dvoulůžkem, koupelna s vanou/sprchovým koutem, samostatná toaleta, pračkou a sušičkou. Toaleta zvlášť.
Dřevěné podlahy, centrální vytápění, francouzská okna.
Kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči zn. Miele, sklokeramickou varnou deskou, horkovzdušnou troubou, digestoří, lednicí, mrazákem, myčkou, mikrovlnnou troubou a kompletní sadou nádobí.
Automatické, elektricky ovládané venkovní rolety s naklápěním.
Internet - vysokorychlostní přípojka přes optický kabel, TV a satelit.

Garážové stání v domě za 3000Kč/měs možné pronajmout spolu s bytem.
Recepční služba a ostraha celého objektu 24 hodin denně, možnost objednání dalších služeb (čistírna, úklid).
Vybavené fitness v přízemí pouze pro rezidenty.

Příjemná lokalita plná zeleně a parků, kousek od Vyšehradu a zároveň v blízkém dosahu plné občanské vybavenosti a v rychlé dostupnosti do centra, v sousedství Centrálního parku a areálu ČT, v pěším dosahu stanice metra Pankrác a nákupního centra
Arkády Pankrác.

Zúčtovatelné zálohové poplatky za společné domovní služby a spotřebu energií včetně vysokorychlostního internetu přes optický kabel jsou ve výši 10.000,- Kč/měsíc se hradí zvlášť.
Kauce ve výši dvou měsíčních nájmů 62.000,-CZK.

K nastěhování od 1.7.2024 prohlídky možné po dohodě ihned.

Parametry bytu

Cena
31 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 10000 poplatky zahrnují veškeré služby a energie včetně internetu, jsou zúčtovatelné, + 10000 charges include all services and energy, including int
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
K Sídlišti, Praha 4 - Nusle
ID
K Sídlišti 33687
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
71 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
71 m2
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ByYoung.cz

Kubelíkova 1247/40, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Lucie Young

Lucie Young

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 4?

Podobné nemovitosti