Prodej rodinného domu, Plaňany, K Vrbičkám, 114 m2

K Vrbičkám, Plaňany

8 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 602 Kč /za měsíc

(v ceně vše včetně právního servisu, advokátní úschovy i provize RK.)

Exkluzivní partneři v Plaňanech

Úklidové služby

Informace k domu

Máte sen o životě v moderním domě, který by byl oázou klidu a pohodlí pro vaši rodinu a při pohledu na vyúčtování nákladů (díky tepelnému čerpadlu) by Vám nadšením zajiskřily oči? Právě teď Vám představujeme novostavbu bungalovu 4+kk s rozlehlou zahradou v malebných Plaňanech, v okresu Kolín, kde každý detail znamená pohodu a pozitivní životní styl. Hledáte-li pro svou rodinu moderní a pohodlné bydlení v klidné lokalitě s výbornou občanskou vybaveností, je nabídka společnosti ECON REAL s.r.o. k nákupu novostavby nízkoenergetického RD typu bungalov z r 2021 přesně tou pravou.
Základní informace:
Typ: Cihlový RD (bungalov) 4+kk s užitnou plochou 79 m²
Dispozice: 4+kk s velkorysým obývacím pokojem a integrovaným moderním kuchyňským koutem
Pozemek: Celková plocha 899 m² s krásnou, rovinatou zahradou 780 m² s dostatkem prostoru pro relaxaci, hry s dětmi či venkovní grilování s přáteli
Terasa: Komfortní terasa o rozloze 35,65 m² přístupná z obývacího pokoje
Orientace: terasa J, dvě ložnice J, jedna ložnice S, obývací pokoj J-V

Dům disponuje velmi praktickou dispozicí 4+kk nabízí dostatek prostoru pro komfortní bydlení rodiny. Je postaven na rovném pozemku s celkovou výměrou 899 m² a je šikovně orientován k severní straně pozemku, zahrada je tedy skutečně velká. Součástí domu je pochozí půda, která poskytuje úložný prostor. Obývací pokoj je spojen s kvalitně vybaveným kuchyňským koutem, odkud je přímý vstup na prostornou terasu a do zahrady. Stylová koupelna je vybavena rohovou vanou se zástěnou, toaleta je situována zvlášť pro větší pohodlí. Technická komora skýtá dostatek místa pro domácí potřeby a systémy.
Vybavení a specifikace:
Vytápění: Moderní tepelné čerpadlo s bivalentnim elektrokotlem s rozvodem podlahového topení zajišťuje optimální rozložení tepla po celém domě i velmi nízké náklady.
Ohřev vody: Nízkoenergetický bojler
Konstrukce: Cihla porotherm 30cm, plně zateplená s 15 cm izolací, což zaručuje vysokou energetickou účinnost.
Zahrada: Oplocená nepropustným plotem pro maximální soukromí, elektrická brána pro pohodlný vjezd.
Parkování: Dvě parkovací stání přímo na pozemku.
Lokalita: Plaňany jsou obcí s bohatou historií a širokou nabídkou služeb. Městys se může pochlubit archeologickými nalezišti, vyhlášeným kostelem Sv. Jana Křtitele a kompletní občanskou vybaveností včetně škol, zdravotnických zařízení, obchodů a služeb. Díky své poloze nabízí ideální kombinaci klidného bydlení s rychlým přístupem k dynamickému městskému životu. V obci jak vlakové, tak autobusové spojení. Dostupnost: Praha – Černý Most dojezd 34min, Kolín – dojezd 13min, Český Brod – dojezd 13min.
Tento reprezentativní a moderně vybavený rodinný dům představuje ideální volbu pro ty, kteří hledají komfort, soukromí a kvalitu bydlení. Zapomeňte na shon velkoměsta, relaxujte a přitom buďte v dosahu všech důležitých služeb a dobré dopravní dostupnosti. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo domluvení prohlídky a přesvědčte se sami o jedinečnosti této nabídky.

Parametry domu

Cena
8 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
v ceně vše včetně právního servisu, advokátní úschovy i provize RK.
Aktualizováno
13. 5. 2024
Adresa
K Vrbičkám, Plaňany
ID
2024024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
114 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
119 m2
Podlahová plocha
114 m2
Plocha nemovitosti
899 m2
Plocha zahrady
780 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické, Jiné, Podlahové
Komunikace
Asfaltová, Zpevněná
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Dana Hunčovská

Ing. Dana Hunčovská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Plaňanech?

Podobné nemovitosti