Prodej rodinného domu, Stará Huť, Němého Bobše, 328 m2 (ID: 1904193)

Němého Bobše, Dobříš

17 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 81 970 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Staré Huti

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům u Dobříše v obci Stará Huť.
Tento kouzelný dům se nachází na konci tiché ulice, na pozemku o rozloze 1119 m² a nabízí vám dokonalý únik z městského shonu.
Dispozice domu je 7+1 ( počítáme i 2 menší místnosti sloužící spíše jako pracovny ), v patře je poté další místnost, která je plně obyvatelná a připravená k případné úpravě.
V obývacím pokoji, který navazuje na kuchyňský kout s jídelní částí, se nachází krb s krbovou vložkou, příjemný dojem doplňuje pohled na schodiště vedoucí na otevřenou galerii s knihovnou. Útulná atmosféra se nese celým domem.
V přízemí se nachází prádelna, 2 koupelny s toaletou, součástí jedné z koupelen je také plně vybavená sauna, kde si můžete užít relaxaci a odpočinek po náročném dni.
Nechybí ani krytý bazén s rozměry 4x3m, který vám poskytne osvěžení v horkých letních dnech. K pohodlné relaxaci slouží také nově vybudovaná zastřešená terasa, která navazuje přímo na vchod do obývacího pokoje a je to ideální místo pro odpočinek a posezení s rodinou a přátel.
Je postaven z tvárnic porotherm 45 cm, severní strana byla v roce 2023 kompletně zateplena. Střecha je taktéž zateplena, v části, ve které se nachází půda, jsou zatepleny stropy.
O vytápění se stará plynový kotel, vytápění je řešeno pomocí radiátorů a podlahového topení ( voda ) v přízemí, v patře jsou opět radiátory.
Samozřejmostí je napojení na dálkový vodovod a kanalizaci.
Na rozlehlém dlážděném dvoře lze parkovat hned několik aut.

V samotné obci se nachází obecní úřad, multifunkční a fotbalové hřiště, dětské hřiště, mateřská škola, 1. stupeň základní školy ( 2. stupeň je ve výstavbě ), obchod, vlaková zastávka ( cesta do Prahy na hl. nádraží cca 60 minut , 30 min na Smíchov)
V nedaleké Dobříší (cca 1700m) se nachází veškerá občanská vybavenost ( Lidl, Dr. Max, drogérie, restaurace atd. )

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
17 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Němého Bobše, Dobříš
ID
0218-NP05741
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
328 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
328 m2
Plocha nemovitosti
1119 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Ladislava Soukupová

Ladislava Soukupová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Staré Huti?

Podobné nemovitosti