Prodej rodinného domu, Prachatice - Oseky, 549 m2

Prachatice, Kahov

8 799 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 41 933 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Prachaticích

Informace k domu

V zastoupení klienta nabízíme prostorný rodinný dům v malebné lokalitě Prachatic. Historie objektu se datuje od roku 1913 a původně složil jako Schwarzenberská myslivna. Tento půvabný dům prošel nedávnou rekonstrukcí a nyní se prezentuje jako dokonalé útočiště pro ty, kdo touží po domě plném pohodlí a elegance. S 549 m2 užitné plochy, 972 m2 pozemkem, 5 místy k parkování a terasou nabízející krásný výhled na Šumavu a blízkostí Husinecké přehrady, se zde budete cítit jako v ráji. Každý ze tří velmi prostorných pokojů je navíc vybaven vlastní koupelnou, WC a kuchyní, což umožňuje využít tento dům také jako luxusní penzion se samostatnými apartmány. A jako hlavní obytná část je otevřený a velmi vkusně zařízený podkrovní byt s úchvatnou koupelnou. Navíc budete ohromeni kombinací přírodních materiálů, které tvoří dokonalou harmonii v každém pokoji. Uvnitř objektu najdete malebnou vnitřní zahradu ideální pro relaxaci a odpočinek. Tato nemovitost je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají kombinaci komfortu, elegance a klidného prostředí. Nechte se okouzlit tímto unikátním domem a poznejte jeho kouzlo a pohodlí na vlastní kůži. Neomezujte svou představivost a přeměňte tento dům ve vaše vysněné bydlení či podnikatelský záměr. Tato nemovitost nabízí neomezené možnosti pro realizaci vašich snů!

Rodinný dům má 2.NP. V přízemí je umístěn samostatný apartmán se sociálním zařízením a kuchyňským koutem. První patro nabízí dva prostorné a stylově vybavené apartmány s luxusně zařízenou koupelnou. Ve druhém patře se rozkládá otevřený byt s rozlehlým obývacím pokojem, kuchyňským koutem a ložnicí a úchvatnou koupelnou.

Dům je vytápěn centrálním kotlem na tuhá paliva, napojen na obecní vodovod + septik s přepadem do obecní kanalizace, el. energie 230/400V. Ohřev vody zajišťuje v každé koupelně samostatný bojler.

Veškerá občanská vybavenost je dostupná v cca 3 km vzdálených Prachaticích. V okolí se nachází velké množství turistických atrakcí, např. nádherné historické centrum Prachatic, muzeum Zlaté stezky či muzeum loutek a cirkusu, Husinecká přehrada, rozhledny Libín a Boubín a nespočet dalších atraktivních míst.

Parametry domu

Cena
8 799 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
Prachatice, Kahov
ID
TM-7386
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
549 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
183 m2
Plocha nemovitosti
972 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Kontakt servis CZ, s.r.o.

Kontakt servis CZ, s.r.o.

Pražská 99, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tomáš Malina

Tomáš Malina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Prachaticích?

Podobné nemovitosti