Prodej rodinného domu, Zlatníky-Hodkovice, V Břínkách, 300 m2

V Břínkách, Zlatníky-Hodkovice

13 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 63 146 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Zlatnících

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte nové bydlení v okolí centra Prahy a preferujete klidné prostředí v přírodě před ruchem města? Máme pro Vás exkluzivní nabídku prodeje rodinného domu pouhých 20 km do centra.

Jedná se o koncový dům na pěkném místě přímo u cyklostezky v ulici V Břínkách obec Zlatníky-Hodkovice Praha-západ. Dům má 166 m2 zastavěnou plochu a nádvoří, pozemek činí 503 m2. K dispozici jsou předsíň se vstupem do otevřeného prostoru, po levé straně jídelna s obývacím koutem s krbem a s francouzským oknem do zimní zahrady, dále kuchyň s komorou orientovanou na protější stranu domu, po vstupu z předsíně se dostanete na konci chodby k samostatnému WC, po pravé straně do dvou pokojů, po levé straně ke schodišti a k velké koupelně s masážní rohovou vanou. V patře naleznete 4 prostorné místnosti, komoru na ukládání věcí, další koupelnu a rozlehlou terasu pod střešním krovem s výhledem na celou ulici. Dům má garáž k parkování jednoho vozu a zastřešené suché stání pro další vůz. Pohodlně zaparkujete i kdekoliv na ulici.

Stavba byla postavena zhruba před dvaceti lety z termoizolačních cihel, střešní krytina pálené tašky, okna plast. Vybavení odpovídá stáří, po technické stránce v pořádku. Vytápí se plynovým kotlem, v přízemí podlahovým vytápěním, v patře ústředním topením, ohřev vody bojlerem, odpad sveden do kanalizace.

Měsíční náklady na provoz činí cca 8.000 Kč.

Zahrada je dostačující, udržovaná, převážně okrasná a zatravněná, osazena okrasnými keři a dřevinami, v přední části koncipována k relaxovaní u bazénu vedle zimní zahrady a kvetoucích skalniček, na protější straně ale najdete také část užitkovou určenou k pěstování zeleniny na záhonech nebo ve skleníku. Bazén má filtraci, ohřev vody v bazénu solárním systémem.

Místo leží v krásné přírodě a klidné lokalitě ideální pro děti a rodinný život. Okolí nabízí spoustu turistických cílů a vyžití zde najdou hlavně Vaše ratolesti. Najdete zde vyhlídkové místo Kamínek nebo rybník Pazderák, Planetární stezku Vestec (naučná stezka), Svět plávání, Vestecký rybník, vše v dosahu po krásné cyklostezce za pár minut. Prolézačky přímo u domu.

Obec se nachází 16 km jižně od centra Prahy, má veškerou občanskou vybavenost, výborné autobusové spojení, MŠ, ZŠ, obecní úřad, v blízkosti obchody. Stránky obce: https://www.zlatniky-hodkovice.cz/. Do Prahy po dálnici za 30 min, na letiště 26 min. Více info v RK u agenta.

Parametry domu

Cena
13 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
V Břínkách, Zlatníky-Hodkovice
ID
00260
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
503 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Alena Písaříková

Alena Písaříková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zlatnících?

Podobné nemovitosti