Prodej rodinného domu, Nový Jáchymov, Pod Zdenkou, 150 m2

Pod Zdenkou, Nový Jáchymov

12 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 859 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Exkluzivní partneři v Novém Jáchymově

Podlahy

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji velmi příjemnou novostavbu domu o dispozici 5+kk a užitné ploše 150 m2. Unikátní dřevostavba se pyšní nízkoenergetickým provozem a moderními ekologickými technologiemi. V domě je podlahové topení, rekuperace, krbová kamna pro pasivní domy a fotovoltaické panely, což zajišťuje minimální cenu za energie.
Kromě rozlehlé zahrady nabízí dům také jihozápadně orientovanou terasu, kde můžete relaxovat, pozorovat západ slunce nebo se setkávat s přáteli. Celková výměra pozemku je 1006 m2.
Kolaudace domu proběhla v roce 2020. Dům nabízí citlivě sladěný interiér, s vestavěnými skříněmi, úložnými prostory, čeká na vás prostorná kuchyně s kvalitními spotřebiči a krásné dřevěné schodiště s osvětlením.
Srdcem domu je bezesporu obývací pokoj, který je díky velkým oknům hezky prosvětlený. K zajištění soukromí a stínění poslouží venkovní žaluzie.
Vytápění domu je elektrické, s využitím sluneční energie nejen pro topení, ohřev vody, ale i k využití pro napájení spotřebičů. Komfort pro všechny členy domácnosti zajišťují termostaty, každá místnost má svůj. Pro chladné večery byla do domu instalována krbová kamna, která dodají útulnou atmosféru.
V přízemí domu najdeme kromě kuchyně a obývacího pokoje toaletu a pracovnu, v patře 3 pokoje a koupelnu s vanou a sprchovým koutem. Ložnice má vlastní prostornou šatnu.
Dům se nachází v malebné obci Nový Jáchymov u Berouna. Je obklopena lesy, rybníky, leží v chráněné krajinné oblasti Křivoklátsko. Najdeme tu obchod, mateřskou i základní školu, nájezd na dálnice D5 je vzdálen 15 km. Majitelé dojíždí denně pracovně do Prahy, kde jsou do 40 minut.
Tento dům je příkladem spojení komfortu a ekologického ohledu. Velmi nízké náklady na provoz, dostatek místa pro rodinu jak v domě tak na zahradě, zajímavě propracované detaily v domě, příroda a klid - to je hlavní bonus této nemovitosti.

Parametry domu

Cena
12 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Pod Zdenkou, Nový Jáchymov
ID
5818
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
150 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
121 m2
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
1006 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Podlahové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jitka Lišková

Jitka Lišková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Novém Jáchymově?

Podobné nemovitosti