Prodej chaty, Čeladná, 61 m2

Čeladná

2 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 344 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Čeladné

Informace k domu

Nabízíme ke koupi rekreační chatu vhodnou k celoročnímu užívání, nacházející se v horském prostředí na okraji obce Čeladná.
Chata o obytné ploše 61 m2 je částečně zděná a částečně dřevostavba, disponuje dvěma pokoji, kuchyňským koutem, prostornou verandou, sprchovým koutem a WC., je částečně podsklepená. Chata je připojená na elektřinu a obecní vodovod, k dispozici je rovněž vrtaná studna, k vytápění nyní slouží kamna, ale nově je až k chatě zaveden plyn, což umožní bezproblémové vytápění. K domu náleží udržovaná, terasově upravená zahrada s krásným výhledem v její horní části, nechybí ani zahradní posezení s krbem a udírnou. Příjezd k chatě je zajištěn jak po celoročně udržované asfaltové komunikaci vedoucí nad horní částí pozemku nebo po zpevněné komunikaci před chatou.
Okolí chaty nabízí výborné podmínky k aktivní rekreaci - turistika v létě, lyžování v zimě ( v blízkosti se nachází např. Ski Areál Opálená). Rádi Vás přivítáme na nezávazné prohlídce, případně pomůžeme se zajištěním financování.

Parametry domu

Cena
2 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Čeladná
ID
OR953
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
80 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
61 m2
Plocha nemovitosti
637 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Friedlová Elen - majitel RK

Friedlová Elen - majitel RK

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Čeladné?

Podobné nemovitosti