Prodej rodinného domu, Zdice, Družstevní, 240 m2

Družstevní, Zdice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Plus RK)

Exkluzivní partneři v Zdicích

Podlahy

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízím k prodeji podsklepený útulný moderní rodinný dům s bazénem o dispozici 4+1, vnitřní podlahové ploše cca 240m a celkovými rozměry pozemku 740m2.
Vstupní podlaží tvoří zádveří, vstupní chodba, prostorný slunný obývací pokoj s krbem na dřevo, kuchyň, samostatná místnost na potraviny, toaleta a koupelna s vanou a sprchovým koutem. Druhé podlaží — 2 ložnice, zimní zasklená terasa s květinami, samozřejmostí je druhá koupelna s vanou, a WC. K dispozici zde je podkrovní prostor, přístupný z ložnice.
Na kvalitě domu se nešetřilo. A při bydlení to zaručeně oceníte. Okna z ulici jsou vybavena elektrickými ovládanými předokenními roletami. Vytápění, ohřev vody a vaření prostřednictvím plynového nebo elektrického kotle. Jsou dva a můžete si vybrat. Dům je připojen na všechny inženýrské sítě. Vodovod a kanalizace jsou veřejné, ale je zde i vlastní studna. V domě jsou rozvody na elektronické zabezpečení (alarm). Ve všech obytných místnostech je přípojka na TV a internet. Dům je z vice jak 50% podsklepený. Možné využít jako vinný sklep, jako místo pro kulečník apod. V domě je spousta uložených prostor. Na prosluněné zahradě s velkým množstvím vzrostlé zeleně, ovocných keříků a stromů je umístěná pergola s letním posezením, bazénem, dílnou, letním domkem a garáží. Bazén je krytý o 6m délky se slanou technologií. Zahradní domek je 3x7m, pro využití dle vašich představ – letní kuchyň, domek pro hosty apod. Garáž je pro 2 auta, garážová vrata a i dvě vjezdové brány jsou na dálkové ovládání. Dílnu můžete předělat a mít například saunu. Vše je napojeno na veškeré sítě. Nechybí ani retenční nádrž na dešťovou vodu. Dále je místo pro grilování.
V roce 2010 proběhla rekonstrukce — nová střešní krytina, veškeré vnitřní rozvody, nová zateplená vybarvená fasáda, plastová okna, pokládka zámkové dlažby na pozemku, oplocení atd. Dům se prodává zařízený, veškeré vybavení je součástí ceny.
Zdice je klidné místo okresu Beroun kousek za Prahou. Leží asi 25 km jihozápadně od Prahy na dálnici D5 Praha — Plzeň, 10 km jihozápadně od Berouna. Jde také o významnou železniční stanici na železniční trati Beroun-Plzeň, což je další vyhodou. Zdice mají kvalitní občanskou vybavenost, ke které mimo jiné patří městský úřad, mateřská i základní škola, pošta, zdravotnické zařízení, lékárna, Domov v zahrádkách, Policie ČR, městská policie, pobočka České spořitelny, čerpací stanice, hasičská zbrojnice, výborné dopravní spojení a řada služeb, obchodů i restaurací. Ke kulturnímu vyžití lidem slouží společenský dům, kino a městská knihovna. Každoročně se zde v měsíci září koná festival Poncarovy Zdice, kde se scházejí posluchači dechové hudby. Žije zde přibližně 4 200 obyvatel. Cena není včetně právního servisu a RK.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Plus RK
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Družstevní, Zdice
ID
ZDRD1
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
240 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
240 m2
Plocha nemovitosti
740 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

T&P LTD

Na Zámecké 1518/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Oxana Zamkina

Oxana Zamkina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zdicích?

Podobné nemovitosti