Prodej rodinného domu, Rožďalovice, 100 m2

Rožďalovice

5 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 164 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Rožďalovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej rodinného domu s pozemkem 959m2. V rámci našeho developerského projektu jsou k dispozici Již pouze poslední 4 parcely různých velikostí s rodinnými domy, s nádherným výhledem do okolní krajiny. Jsou zárukou kvalitního bydlení v srdci přírody.

Jen 25 min jízdy autem od Mladé Boleslavi!!

Akce! Pro velký zájem prodlužujeme do 30.4. při rezervaci domu slevy ve výši 100 000,- Kč na nákup kuchyňské linky od firmy Siko Koupelny!!

Zděný rodinný dům se skládá z cihlové konstrukce a vysoký standard dokončení. Kromě toho je zde možné provést úpravy dle vašich přání, v souladu s platným územním plánem.
Rodinný dům je o dispozici 4+kk, 100 m2, avšak je možné rozšířit je podle vašich individuálních potřeb.
Dům je navrženy s ohledem na nízkou energetickou náročnost ,,B'' a výhodné náklady na provoz. Střecha je sedlová. Kotel je elektrický s možností konverze na tepelné čerpadlo. Solární panely jsou k dispozici včetně možnosti vyřízení dotace.
Dům je samostatně stojící s vlastními pozemky a kompletními přípojkami - kanalizace, voda, elektřina. Přístup je zajištěn z obecní komunikace.

Financování zajistíme u tuzemských bank, dle Vašich možností a tuto službu navíc poskytujeme pro Vás zdarma.
Našim cílem je, aby váš nový domov odpovídal vašim požadavkům. Proto je možné rodinný dům upravit, dle Vašeho požadavku.
V okolí obce Drahoraz je spousta malebných míst, kde můžete s rodinou trávit volné chvíle - Prachovské skály, hrad Trosky, Hrubá Skála .


Kontaktujte nás pro více informací.

Parametry domu

Cena
5 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Rožďalovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
959 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Aneta Kyryljuk

Aneta Kyryljuk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rožďalovicích?

Podobné nemovitosti