Prodej ubytování, Petrov, 295 m2 (ID: 1892392)

Petrov

7 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 790 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Petrově

Informace k nemovitosti

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost investice do atraktivní nemovitosti v krásné lokalitě Petrova. Tento prostorný objekt o užitné ploše 295 m2 se nachází ve fungujícím sportovním areálu s kurty, tenisovou halou, bowlingem a restaurací. Budova je cihlová, napojená na IS s původním záměrem vybudování wellness, squashového kurtu nebo golfového simulátoru. Aktuálně je prostor navržen jako ubytování (penzion), který ocení zejména návštěvníci Baťova kanálu. Díky vybudování přístavu Skalica (SK), se stal Baťův kanál mezinárodní vodní cestou. V blízké budoucnosti se plánuje prodloužení trasy až do Hodonína a Kroměříže. Dalším velkým lákadlem je Památková rezervace lidové architektury - Plže.
V areálu je okolo 80 vinných sklepů budovaných od 15. století. Areál je hojně navštěvován turisty a rozvíjí se zde výrazně vinařská turistika.
Tato nemovitost je ideální pro podnikání v oblasti sportovního a relaxačního vyžití. Nezmeškejte jedinečnou příležitost vlastnit takovýto skvost v srdci Petrova! Zavolejte mi a domluvíme si termín prohlídky.

Parametry nemovitosti

Cena
7 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Petrov
ID
00026
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
295 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Libor Grabec

Kněždub 254, Kněždub

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Libor Grabec

Libor Grabec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Petrově (okr. Hodonín)?

Podobné nemovitosti