Prodej ubytování, Dubňany, Důl Josef, 266 m2

Důl Josef, Dubňany

8 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 840 Kč /za měsíc

(Uvedená cena je včetně provize.)

Exkluzivní partneři v Dubňanech

Informace k nemovitosti

Vážení investoři a podnikatelé, představujeme vám exkluzivní investiční příležitost – překrásný penzion v idylické obci Dubňany. Tento penzion je dokonalou volbou pro ty, kteří chtějí zhodnotit své prostředky prostřednictvím ubytovacího zařízení.

Tento penzion se pyšní 8 samostatnými a útulnými pokoji, které jsou ideálně rozděleny na 4 dvoulůžkové a 4 čtyřlůžkové pokoje. Každý pokoj je vybaven vlastní sprchou, toaletou, lednicí a televizí, což zaručuje vašim hostům maximální pohodlí a soukromí.

K dispozici je také prostorná společenská místnost v suterénu, která je ideální pro stravování hostů nebo pro pořádání různých akcí a oslav, včetně svateb. Suterén dále nabízí vybavenou kuchyni, bar sloužící zároveň jako recepce, dvě toalety a technickou místnost.

Penzion stojí na pozemku o rozloze 1150 m² s krásnou zahradou, která nabízí možnosti pro další rozvoj, jako je například sauna nebo wellness centrum. V těsné blízkosti se nachází kemp JOZEF s bazénem, venkovní restaurací a hřištěm, což představuje další příležitosti pro trávení volného času vašich hostů.

Město Dubňany nabízí veškerou občanskou vybavenost, což zaručuje pohodlí a dostupnost služeb pro vaše hosty. Tento penzion je vynikající investicí s vysokou návratností díky stabilní obsazenosti.

Pro další informace nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši odpověď a na možnost ukázat vám tento jedinečný penzion, který může být vaší klíčovou investicí do budoucnosti.

Parametry nemovitosti

Cena
8 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Uvedená cena je včetně provize.
Aktualizováno
14. 1. 2024
Adresa
Důl Josef, Dubňany
ID
071223
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
266 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Podlahová plocha
266 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Luděk Skyva

Ing. Luděk Skyva

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Dubňanech?

Podobné nemovitosti