Prodej rodinného domu, Rataje nad Sázavou, Zlatá, 100 m2

Zlatá, Rataje nad Sázavou

3 698 500 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 626 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Ratajích nad Sázavou

Úklidové služby

Informace k domu

RK prosím nevolat máme zajištěný kompletní právní a realitní servis.
Tak pojďme na to! Tato nemovitost je umístěna co by kamenem dohodil od historického hradu Český Štemberk a ještě blíže řece Sázavě mezi zalesněnými kopečky Hornosázavské pahorkatiny.
Je až neuvěřitelné po cestě z Prahy sledovat jak rychle se prostředí mění. Z města se přes dálnici, ze které vás vysvobodí sjezd na zmíněný hrad, dostanete na klikatící se silničky, které vás dovedou až před dům ve Zlaté ulici.
Lokalita je bez příkras naprosto pohádková. Jižně orientovaný dům na pozemku 447m je takřka součástí skalního masivu, ze kterého je nádherný výhled do zeleně. Jemně šumící potok přímo před domem je tak jen pomyslnou třešničkou na dortu, která doplňuje atmosféru vašeho nového království.
V rádiusu 20 km máte na dosah ruky velká města jako je Benešov, Kolín a za 35 minut se pohodlně dostanete i do Prahy. Základní občanskou vybavenost vám ale nabídne i přímo obec Rataje.
Domek leží v rovinaté části podlouhlého pozemku obdélníkového půdorysu a je na něm umístěna menší stavba s přípravou na saunu. Můžete ji ale využít i jako zahradní domek. Obrovskou doménou celé nemovitosti je velkolepá okrasná zahrada s jezírkem a s důmyslně vybudovanými stezkami, aby byl pozemek vzdor svahu využitelný na maximum. Samotná stavba (po komplet rekonstrukci a zateplení ve stavu white walls) jsou komplet vyklizeny a připraveni pro vaši kreativitu.
Dvě patra na půdorysu 50m nabízí dva celistvé obytné prostory, které lze snadno rozdělit dle potřeb. Každé patro má své sociální zařízení, přípravu na kuchyň i možnost vlastního nezávislého přístupu. Na stavbu navazuje další rozestavěný prostor využitelný jako dílna, garáž nebo jím lze rozšířit půdorys obytných prostor.
Samozřejmostí je přípojka na elektřinu a obecní vodu, odpad je vyřešen vlastní funkční čističkou.
Celek je využitelný jak k bydlení tak k rekreaci nebo investičnímu pronájmu.

Preferujeme hotovost a rychlé jednání. V případě více zájemců si také vyhrazujeme právo na výběr vyšší nabídky.

Parametry domu

Cena
3 698 500 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Zlatá, Rataje nad Sázavou
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
447 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LM Darby

Chvatěrubská 364/24, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Ing. Luboš Nouzák

Ing. Luboš Nouzák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ratajích nad Sázavou?

Podobné nemovitosti